Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 19

Prieš Italijos talentą toliau nepralaimintis D.Medvedevas – čempionas Roterdame

Tarp pačių geriausių planetos tenisininkų sugrįžti siekiantis Daniilas Medvedevas (ATP-11) laimėjo ATP 500 kategorijai priklausantį turnyrą „ABN AMRO Open“.
Daniilas Medvedevas
Daniilas Medvedevas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Buvusi pirmoji planetos raketė didžiajame finale sekmadienį 5:7, 6:2, 6:2 susitvarkė su puikią bangą pastaruoju metu pagavusiu Janniku Sinneriu (ATP-14) iš Italijos.

Čempionu tapusiam D.Medvedevui teko nuryti karčią piliulę po apmaudžiai pralaimėto pirmojo seto, kuris truko ilgiau nei valandą, tačiau nuo antrosios partijos pradžios šis tenisininkas pradėjo dominuoti.

Per antrą ir trečią setus rusas varžovo padavimus laimėjo net keturis kartus. Įdomu tai, kad iki šio finalo J.Sinneris savo padavimus buvo pralaimėjęs tik tris sykius. Ties šiuo susitikimu nutrūko ir septynių italo pergalių serija, prasidėjusi prieš beveik dvi savaites Monpeljė, Prancūzijoje.

Tarpusavio akistatose dabar D.Medvedevas priekyje yra jau 5:0, kurio paskutinis laimėtas trofėjus taip pat buvo ATP 500 lygmenyje (Viena, Austrija).

Rusijos tenisininkui apskritai tai buvo jau 16-asis titulas karjeroje ATP ture – net 15 iš jų buvo iškovoti ant jo mėgstamiausios kietos dangos.

Puikus pasirodymas Roterdame 27-erių tenisininką sugrąžins į geriausių planetos žaidėjų dešimtuką, kurį jis paliko po „Australian Open“.

Beveik 388 tūkstančius eurų ir 500 ATP reitingo taškų iškovojęs D.Medvedevas ATP reitinge šoktels į devintą vietą.

J.Sinneriui atiteks beveik 209 tūkst. eurų ir 300 ATP reitingo taškų, o ATP reitinge jis rikiuosis 12-tas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius