Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 05

Prieš paskutinę WTA finalų grupių etapo dieną liko vienas nežinomasis

Teksaso valstijoje (JAV) organizuojamas baigiamasis metų WTA turnyras, kuriame grumiasi aštuonios geriausios šio sezono tenisininkės, jau turi tris iš keturių patvirtintų pusfinalio dalyvių.
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Prie geriausios pasaulio tenisininkės Igos Swiatek (WTA-1) pusfinalyje prisijungė ir be pralaimėjimų grupių etapą baigusi Maria Sakkari (WTA-5) bei baltarusė Aryna Sabalenka (WTA-7).

Graikijos tenisininkė 6:2, 6:3 sutriuškino antrą pasaulio raketę Ons Jabeur (WTA-2) ir pusfinalį pasitinka be pralaimėto seto.

27-erių M.Sakkari prieš paskutinį mačą grupėje jau buvo užsitikrinusi vietą pusfinalyje, tačiau pergalė jai leido finišuoti pogrupyje pirmai ir taip kitame etape išvengti nesustabdomos I.Swiatek.

O.Jabeur pralaimėjimas taip pat reiškė, kad į pusfinalį prasmunka A.Sabalenka, kitame grupės mače 6:3, 7:5 įveikusi kortų šeimininkę Jessicą Pegulą (WTA-3). Pastaroji viso sezono metu žaidė itin stabiliai ir buvo laikoma viena iš turnyro favoričių, tačiau turnyrą palieka su trimis pralaimėjimais.

A.Sabalenkos varžove pusfinalyje bus I.Swiatek.

Prieš paskutinę grupių etapo dieną turnyre liko vienintelis nežinomasis - į pusfinalį pateks arba Caroline Garcia (WTA-6), arba Darija Kasatkina (WTA-8).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius