Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 08 26

Prognozė Ričardui Berankiui – laukia sunki kova, tačiau turėtų laimėti

Vėlų pirmadienio vakarą, maždaug 23:00 val. Lietuvos laiku, devintajame Billie Jean King aikštyno korte susirems stipriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-68) ir čekas Jiri Vesely (ATP-140). Deuce supažindina su lažybų bendrovių prognozėmis, kurios nežymiai, tačiau palankios lietuviui.
Ričardas Berankis ir Jiri Vesely
Ričardas Berankis ir Jiri Vesely / „Scanpix“ nuotr.

Tapus aišku, kad pirmajame „US Open“ rate susigrums šie du tenisininkai, lažybininkai nesiryžo išskirti ryškesnio favorito ir abiejų žaidėjų šansus vertino apylygiai.

Tačiau praėjus keletai dienų, populiariausios lietuviškos lažybų bendrovės nežymų pranašumą suteikia Ričardui – koeficientas už jo pergalę svyruoja ties 1,6–1,7. Taigi ekspertai mūsų tautiečiui suteikia maždaug 60 procentų galimybę prasibrauti į antrą varžybų ratą.

Nors R.Berankis turi daugiau šansų švęsti pergalę, lažybininkai pranašauja, kad bus labai įtempta kova – jie tikisi maždaug 38–39 geimų. Tokiam geimų skaičiui surinkti reikia bent keturių setų.

Priminsime, kad tai bus pirmoji 29-erių lietuvio ir trejais metais jaunesnio čeko akistata.

Abu tenisininkai praeityje yra pabuvoję pirmoje jaunimo reitingo vietoje.

Geriausias R.Berankio rezultatas „US Open“ turnyre yra 2010, 2015 ir 2016 metais pasiektas antrasis ratas. Tai jau vienuoliktasis lietuvio vizitas Niujorke.

Čekas paskutiniajame metų „Didžiojo kirčio“ turnyre svečiuosis šeštą kartą. 2015 metais jis žaidė trečiajame varžybų etape.

Lažybininkų teigimu, ryškiausias favoritas laimėti „US Open“ – stipriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius. Už jo rikiuojasi Rafaelis Nadalis, Rogeris Federeris ir Daniilas Medvedevas.

Moterų turnyro favorite laikoma Serena Williams, tačiau jos persvara prieš kitas pretendentes – Simoną Halep ir Naomi Osaką, yra nedidelė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius