Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 08 09

Pykčio kupinas A.Zverevo pasirodymas – sumaitota raketė ir pralaimėjimas K.Hačanovui

Alexanderis Zverevas (ATP-7) savo varžovui vėl dovanojo taškus atlikdamas dvigubas klaidas, tačiau šįkart viena reitingo pozicija žemiau esantis Karenas Hačanovas (ATP-8), skirtingai nei vakar Nikolazas Bašilašvilis, šiomis dovanėlėmis pasinaudojo.
Alexanderis Zverevas ir Karenas Hačanovas
Alexanderis Zverevas ir Karenas Hačanovas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rusas gana užtikrintai – 6:3, 6:3 įveikė 22-ejų vokietį, kuris paskutinį kartą lankydamasis Monrealyje (2017 metais), iškovojo čempiono titulą.

Tačiau šiemet į „Rogers Cup“ taurę Vokietijos teniso talentas atvyko tiek su žaidybinėmis, tiek ir su psichologinėmis problemomis, o nors ir sugebėjo įveikti du etapus, galiausiai krito po Kareno Hačanovo kojomis.

A.Zverevui meškos paslaugą ir vėl darė antrieji padavimai – aštuonios dvigubos klaidos bei vos 32% laimėtų kamuoliukų (6 iš 19).

Galiausiai nesusitvardęs tenisininkas sutalžė savąją raketę, kurią vėliau įtaikė vienam iš aistruolių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexanderis Zverevas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexanderis Zverevas

Tai trečiasis karjeros „Masters“ turnyrų pusfinalis, į kurį prasibrovė 23-ejų rusas. Beje, į patį pirmąjį tenisininkas prasibrovė praėjusių metų „Rogers Cup“ varžybose, kurios vyko kitame Kanados mieste – Toronte.

Birželį, pirmą kartą patekdamas į ATP stipriausiųjų dešimtuką, K.Hačanovas tapo pirmuoju savo šalies tenisininku nuo Mikhailo Jūžno (2011 metų vasaris), kuriam pavyko tai padaryti.

Tačiau visai netrukus į pirmą dešimtuką prasibrovė ir jo tautietis – Daniilas Medvedevas. Paskutinį kartą Rusija du savo atstovus tarp dešimties geriausiųjų turėjo 2010 metais (M.Jūžnas ir N.Davydenka).

Būtent šio turnyro pusfinalyje ginklus trečią kartą ATP ture surems du jaunieji rusai – kol kas tarpusavio susitikimuose vyrauja lygybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius