-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 25

Rafaelis Nadalis nuo savo gerbėjų pailsi leisdamas laiką Maljorkoje

Bėgant metams Rafaelis Nadalis tapo vienu populiariausių tenisininkų visame pasaulyje, tačiau tai sportininkas, kuris po skambių pergalių neužriečia nosies ir išlieka kuklus. Už aikštės ribų ispanas yra toks pat kaip ir visi, o daugiausiai laiko jis mėgsta praleisti Maljorkoje, kur gali atsipalaiduoti bei ramiai pailsėti.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.
Temos: 1 Rafaelis Nadalis

„Suprantu, kad man gyvenime labai pasisekė ir aš turiu nemažai gerbėjų, – žurnalui „Vogue“ pasakojo Rafa. – Tačiau jei atvirtai, tai stengiuosi apie tai negalvoti. Gyvenu savo gyvenimą paprastai bei natūraliai. Džiaugiuosi, kad galiu gyventi Maljorkoje. Tai yra sala, kurioje manęs gerbėjai neprašo nuotraukų bei autografų. Čia man pavyksta pasijusti tikru žmogumi.

Visas geras ir blogas savo gyvenimo akimirkas stengiuosi pilnai išgyventi. Nuolat siekiu psichologinio stabilumo bei ramybės.

Kas yra talentas? Talentų yra labai daug ir dažnai jis būna maišomas su dalykais, kuriuos tau lengva daryti. Gali turėti psichologinį, fizinį, teniso ar koordinacijos talentą. Yra labai daug variantų suprasti kas tai yra. Galų gale, tenise yra svarbiausia nugalėti, o tie kas laimi dažniausiai vadinami talentingais.“

Nors R.Nadalio rezultatai teniso aikštėje šį sezoną banguoja, tačiau socialinėje erdvėje ispanas yra labai sėkmingas sportininkas. Daugkartinis „Roland Garros“ turnyro nugalėtojas neseniai pasiekė 10 mln. „sekėjų“ ribą socialiniame tinkle „Twitter“.

Nė vienas tenisininkas neturi daugiau nei 10 mln. Sereną Williams „seka“ 6,2 mln., Novaką Džokovičių 5,8 mln., o Rogeris Federeris „Twitter“ paskyroje turi 5,4 mln. gerbėjų.

Tačiau ką tai reiškia? Ar Rafa yra populiaresnis nei R.Federeris? Tikriausiai ne. Ispanijos tenisininkas socialinį tinklą „Twitter“ pradėjo naudoti 2011-aisiais, o šveicaras prie jo prisijungė tik 2013 m.

Kalbant apie „Facebook“ R.Nadalis atsilieka tik Marijai Šarapovai. Ispaną yra pamėgę 14,68 mln. tenisininko gerbėjų, o Rusijos tenisininkę 15,5 mln. socialinio tinklo vartotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius