Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti
2016 12 22

Rafaelis Nadalis: „Sugrįžęs noriu kautis dėl aukščiausių vietų“

Rafaelio Nadalio 2016 metų sezonas baigėsi spalio mėnesį. 14-os „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionas nusprendė pilnai išsigydyti jį visus metus kamavusią riešo traumą ir pasiruošti 2017-iesiems. Ispanas naujausiame interviu su „Sporting Life“ atskleidė, jog treniruotės vyksta sėkmingai, o Brisbene jis sieks kautis dėl kuo aukštesnės vietos.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / Pacific Press/Sipa USA
Temos: 1 Rafaelis Nadalis

Praėjusią savaitę Rafa sugrįžo į teniso kortus ir sudalyvavo nacionaliniame Ispanijos dvejetų čempionate. Tiesa, vienetų mačo jis sužaisti nesiryžo.

R.Nadalis į kortus vienetų turnyrui sugrįš jau kitą savaitę, kai dalyvaus parodomajame turnyre Abu Dabyje. Tuomet oficialiai sezoną ispanas pradės Brisbene, kuriame tikisi sužaisti mažiausiai keletą susitikimų.

„Tikiuosi, jog Brisbene jau būsiu 100 proc. pasveikęs bei pasiruošęs rungtyniauti aukštame lygyje, – pasakojo Rafa. – Šiame turnyre dar niekuomet nedalyvavau, todėl nekantrauju čia sužaisti.

Labai daug dirbu, nes noriu kautis tik dėl aukščiausių vietų. Tai mano pagrindinis tikslas. Noru demonstruoti gerą žaidimą.

Pradžioje man prireiks sėkmės. Noriu sužaisti kuo daugiau oficialių mačų, nes stabiliai nerungtyniavau jau daugiau nei keturis mėnesius. Norėčiau turėti šiek tiek daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, tačiau treniruotės kol kas vyksta sklandžiai.“

Brisbene R.Nadalis taip pat dalyvaus ir dvejetų turnyre. Rafa rungtyniaus poroje su Marcu Lopezu, su kuriuo laimėjo aukso medalį Rio de Žaneiro olimpiadoje.

Šiame čempionate taip pat dalyvaus ir Milošas Raoničius, Stanas Wawrinka, Kei Nishikoris bei Dominicas Thiemas.

Tai daugeliui bus pasiruošimas prieš pirmąjį „Didžiojo kirčio“ turnyrą Melburne, kuris startuos sausio 16-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius