Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 07 12

Reikalingas poilsis: Andy Murray greičiausiai praleis susitikimą su Serbija

Antroji pasaulio raketė Andy Murray savaitgalį laimėjo savo antrąjį Vimbldono titulą, rugpjūčio mėnesį bandys apginti 2012-ųjų olimpiadoje iškovotą aukso medalį, todėl daugelis supras jei škotas daugiau laiko skirs poilsiui. Pranešama, kad britas greičiausiai nepadės savo rinktinei šios savaitės dvikovoje su Serbijos rinktine.
Andy Murray prieš Nicką Kyrgiosą
Andy Murray prieš Nicką Kyrgiosą / „Scanpix“ nuotr.

Vos išgirdus apie šią Daviso taurės porą atrodė, kad išvysime dramatišką susitikimą dar Novako Džokovičiaus ir A.Murray, tačiau tam išsipildyti buvo nelemta.

Škotui reikia poilsio po ilgo ir varginančio Vimbldono turnyro, todėl jo pasirodymas Daviso taurėje yra labai abejotinas. Jamie Murray turėtų susitvarkyti dvejetų mačuose, tačiau visa našta vienetų dvikovose kris ant Kyle'o Edmundo, Dano Evanso ir Jameso Wardo pečių.

„Niekas Andy nespaudžia, kad jis išbėgtų į aikštę. Aš ji puikiai suprantu, – teigė komandos kapitonas Leonas Smithas. – Tačiau žinome, kad jis yra puikus žaidėjas, todėl neketinu savo komandos narių paskelbti iki ketvirtadienio vakaro. Lauksiu jo sprendimo.

Žinau, kad galimybės nėra didelės, tačiau jokio sprendimo nepriimsime iki paskutinės minutės.“

Gera naujiena Didžiosios Britanijos komandai yra tai, kad Serbija taip pat bus be savo superžvaigždės. N.Džokovičius vis dar bando atsigauti po netikėto pralaimėjimo prieš Samą Querrey. Savaitgalį savo šaliai taip pat nepadės ir 32-a pasaulio raketė Viktoras Troickis, todėl užduotis britams turėtų būti nesunkiai įveikiama.

Didžioji Britanija gina savo 2015 m. iškovotą titulą, todėl jie turėtų būti artėjančios dvikovos favoritai. Serbijos garbę gins Dušanas Lajovičius (ATP-82), Filipas Krajinovičius (ATP-108), o didžiausią grėsmę turėtų kelti buvęs pirmojo dešimtuko tenisininkas Janko Tipsarevičius. Tačiau jam jau 32-eji, o jis vis dar bando atsigauti po traumos.

Susitikimai vyks Belgrado „Tasmajdan“ stadione, kuris talpina 6100 žiūrovų. Mačai vyks ant grunto dangos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius