Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 30

Ričardas Berankis pateko ir į didžiausią turnyrą Vašingtone

Reitingas Ričardui Berankiui ir toliau suteikia teisę dalyvauti aukščiausio rango turnyruose. Lietuvos tenisininkas dalyvaus jau kitą savaitę prasidėsiančiame didžiausiame Vašingtono „Citi Open“ teniso turnyre.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

87-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Lietuvos atstovas buvo pirmas už šio ATP 500 serijos turnyro brūkšnio, tačiau iš varžybų išsibraukus traumas besigydančiam Janko Tipsarevičiui užėmė jo vietą ir dalyvaus pagrindinėse varžybose. 

Burtų traukimo ceremonija bus surengta penktadienį. Po jos R.Berankis sužinos pirmo rato varžovą. Vašingtono teniso turnyre dalyvaus trečia pasaulio raketė Andy Murray. Penkta pasaulio raketė Kei Nishikoris. 

Už pergalę pirmame rate tenisininkui atiteks 20 reitingo taškų. Vašingtono turnyro nugalėtojas pelnys 500 reitingo taškų. Tai vienas iš 13-os metuose ATP 500 serijos turnyrų pasaulyje. Bendrą turnyro prizinį fondą sudaro beveik du milijonai dolerių. 

Praėjusiais metais finale žaidė du kanadiečiai. Milošas Raoničius 6:1, 6:4 nugalėjo Vaseką Pospišilą. 

Paskutinį kartą R.Berankis šiame turnyre dalyvavo 2013-aisiais metais ir pirmame rate po trijų setų kovos pralaimėjo Tobiasui Kamkei.

„Citi Open“ turnyras prasidės pirmadienį. 

Šį vakarą Atlantoje vykstančiame ATP 250 serijos turnyre R.Berankis dėl patekimo į ketvirtfinalį kovos su amerikiečiu Steve‘u Johnsonu. Ši dvikova tiesiogiai bus transliuojama internete. Mačas prasidės 23:00 val. Lietuvos laiku. Deuce.lt kviečia lietuvio žaidimą sekti drauge. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius