Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 06

Ričardas Berankis sužinojo savo varžovą „Memphis Open“ turnyre

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis pirmame „Memphis Open“ turnyro etape susikaus su turnyre skirstymo neturinčiu Dudi Sela. Izraelio atstovas šiuo metu pasaulyje užima 88-ą reitingo vietą, o sportininkai tarpusavyje yra sužaidę tris kartus.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sekmadienį prasideda 41-as „ATP 250“ serijos „Memphis Open“ turnyras. Tiesa, rytoj vyks tik atrankinės kovos, o pirmadienį turėtų prasidėti ir pagrindiniai mačai.

R.Berankis pagrindinio turnyro pirmame etape rungtyniaus prieš šiuo metu 88-ą pasaulio raketę D.Selą. Tenisininkas iš Izraelio prieš lietuvį tarpusavio susitikimuose yra laimėjęs du kartus iš trijų, tačiau paskutinį kartą triumfavo pirmoji Lietuvos raketė.

Paskutinis tarpusavio susitikimas tarp R.Berankio ir D.Selos įvyko praėjusiais metais „Challenger“ serijos turnyre Taškente. Tuomet tenisininkas iš Lietuvos ketvirtfinalyje įveikė tuo metu šeštąją turnyro raketę rezultatu 4:6, 6:4, 7:6 (7:5).

Bliuzo sostinėje vyksiančiame turnyre aukščiausią skirstymą gavo tris kart turnyro čempionas Kei Nishikoris, Steve'as Johnsonas, Donaldas Youngas, Samas Querrey ir Dennisas Kudla.

„Memphis Open“ prizinį fondą sudaro 693-ys tūkst. JAV dolerių. Už patekimą į antrąjį 32-ų dalyvių turnyro etapą tenisininkai gaus 20 reitingo taškų bei 10 tūkst. JAV dolerių.

Jeigu R.Berankis iškovos pergalę, tai antrame etape jo lauks aštuntoji turnyro raketė Damiras Dzumhuras arba amerikietis Tymas Smyczekas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius