Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 01

Ričardui Berankiui teko grėsmingi burtai Belgijoje

Ričardas Berankis Belgijoje vykstantį „Ethias Throphy“ turnyrą pradės su gerai pažįstamu tenisininku iš Vengrijos Martonu Fucsovicsu. Penktas pagal skirstymą Lietuvos tenisininkas ATP klasifikacijoje užima 78-ą vietą, vengras 151-as. Tai bus penkta abiejų žaidėjų akistata karjeroje. Kol kas abiejų sąskaitose po dvi pergales.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Saulius Jankauskas

Šį sezoną abu tenisininkai jau buvo susitikę. Čekijoje vykusiame taip pat „Challenger“ serijos turnyre pergalę rezultatu 6:4, 7:6 (7:2) pasiekė M.Fucsovicsas. Tačiau tai buvo mačas ant grunto. Dabar abu kovos ant kietos dangos.

M.Fucsovicsas šį sezoną dažniausiai žaidžia „Challenger“ serijos turnyruose ir pasiekė 42-i pergales. Patyrė 25-is pralaimėjimus. R.Berankis laimėjo 28-is susitikimus ir pralaimėjo 22-i dvikovas.

Už pergalę pirmame „Ethias Throphy“ turnyro rate tenisininkui atiteks 10 reitingo taškų, o antrame rate lauks akistata su Jerzy Janowicziaus (ATP 177) ir Lukašo Lacko (ATP 110) poros nugalėtoju.

Čempiono titulą šiose varžybose gins Ilja Marčenko (ATP 49). Jis pirmame rate kovos su Denisu Istominu (ATP 124). Visą turnyro lentelę rasite čia.

Turnyras Monse bus transliuojamas internete. Deuce.lt teniso gerbėjus kviečia įvykius stebėti drauge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius