Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2016 05 17

Rogerio Federerio dalyvavimas „Roland Garros“ čempionate kybo ant plauko

Yra nemaža tikimybė, jog Rogeris Federeris dėl nugaros skausmų bus priverstas praleisti Atvirąjį Prancūzijos čempionatą. Patikimas Ispanijos sporto dienraštis AS praneša, kad geriausią Šveicarijos tenisininką tebekamuoja nugaros skausmai, o pats „maestro“ antradienį į Paryžių atvyko lydimas kelių daktarų.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Scanpix“ nuotr.

Prieš atvykdamas į Paryžių R.Federeris neslėpė, jog dėl nugaros spazmų ir mėšlungio nėra tikras ar pavyks dalyvauti antrame metų „Didžiojo kirčio“ turnyre Paryžiuje.

Rodos, jog negandų šešėlis R.Federerį seka visą sezoną, kuriame jis sužaidė viso labo 15 dvikovų. Primename, kad „Australian Open“ čempionate jis patyrė kelio traumą, dėl kurios be teniso praleido mėnesį. Tuomet trečioji pasaulio raketė pamėgino sugrįžti „Miami Open“ turnyre, tačiau jį netikėtai užklupo skrandžio virusas. Galiausiai R.Federeris ir vėl pradėjo žaisti Monte Karle, tačiau nuo to laiko jį persekioja nugaros skausmai.

Jei R.Federeris nuspręs nežaisti „Roland Garros“ čempionate, tai reikš, jog nutrūks ir jo įspūdinga dalyvavimo 65-iuose „Didžiojo kirčio“ turnyruose iš eilės serija. Paskutinį kartą šios serijos varžybas jis praleido tik 1999 metais, kai nedalyvavo „US Open“ čempionate.

Primename, jog nugaros trauma R.Federerį privertė praleisti „Mutua Madrid Open“ turnyrą ir nors jis dalyvavo Romos „Masters“ varžybose, buvo matyti aiškūs traumos ženklai, tarkim, negalėjimas atlikti smūgio pilnai išsitempus.

Anot AS, R.Federeriui dar bus atlikti keli tyrimai, po kurių ir paaiškės, ar šveicarų „maestro“ galės dalyvauti „Roland Garros“ čempionate.

Pernai trečioji pasaulio raketė Atvirajame Prancūzijos čempionate pasiekė ketvirtfinalį, tad nedalyvavimo atveju jis praras 360 ATP reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius