-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 06

Rogerio Federerio pėdomis: gražuolei Serbijos tenisininkei sezonas baigtas

Prie Rogerio Federerio, kuriam sezonas baigėsi anksčiau laiko, antradienį prisijungė ir gražuolė Serbijos tenisininkė Ana Ivanovič. 31-oji pasaulio raketė pranešė, kad visą likusią sezono dalį praleis dėl riešo ir kojos nykščio traumų.
Ana Ivanovič
Ana Ivanovič / „Scanpix“ nuotr.

Buvusiai pirmajai pasaulio raketei šis sezonas buvo labai sunkus. Per daugiau nei pusmetį A.Ivanovič sugebėjo laimėti vos penkiolika mačų, o prasti rezultatai serbę iš 16-os vietos pasaulio reitinge nustūmė į 31-ą.

„Turiu pranešti liūdną naujieną. Deja, dėl vis dar tebegijančios riešo traumos man daktarai patarė kurį laiką praleisti be teniso, kad atgaučiau visas jėgas. Manęs taip pat laukia operacija nykščio, kurį susilaužiau pernai „Australian Open“ čempionato metu,“ – rašė A.Ivanovič.

„Taigi su dideliu liūdesiu pranešu, kad šį sezoną daugiau jau nebežaisiu. Nekantrauju sugrįžti 2017 metais.“

Per visą savo karjerą 28-erių A.Ivanovič iškovojo 15-a WTA serijos trofėjų, iš kurių tik vienas yra „Didžiojo kirčio“. O ir šį ji laimėjo dar prieš aštuonerius metus „Roland Garros“ čempionate.

Dar praeitą savaitę A.Ivanovič, vasarą ištekėjusi už žinomo Vokietijos futbolininko Bastiano Schweinsteigerio, ketvirtus metus iš eilės patyrė apmaudžią nesėkmę pirmame „US Open“ čempionato etape prieš čekę Denisą Allertovą.

Primename, kad vasarą apie savo sezono pabaigą pranešė ir šveicaras Rogeris Federeris, kuriam metų pradžioje buvo atlikta kelio operacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius