Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 15

Rogeris Federeris po dviejų pratęsimų pasiekė pergalę ir kausis su Rafaeliu Nadaliu

Indian Velse vykstančiame pirmajame metų ATP 1000 serijos „Masters“ turnyre pasitvirtino daugelio viltys ir prognozės. Jau ketvirtame varžybų rate kovos dvi teniso superžvaigždės Rogeris Federeris ir Rafaelis Nadalis. Tai paaiškėjo, kai abu tenisininkai iškovojo pergales trečiame „BNP Paribas Open“ rate.

R.Federeris po atkaklios kovos ir dviejų pratęsimų 7:6 (7:3), 7:6 (7:4) nugalėjo Steve‘ą Johnsoną iš Jungtinių Amerikos Valstijų. 35-erių metų Šveicarijos tenisininkas susitikime turėjo keturias galimybes tašku laimėti varžovo padavimų seriją, tačiau visomis jomis jam nebuvo leista pasinaudoti.

27-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis S.Johnsonas neturėjo nė vienos progos laimėti R.Federerio padavimų serijos. Mačas truko valandą ir 35-ias minutes.

Šveicarijos teniso legenda siekia penkto čempiono titulo Indian Velse, tačiau šių metų kelias jam tai padaryti bus ypač sunkus. Kaip ir prognozuota ketvirtame rate jis kovos su Rafaeliu Nadaliu.

„To aš čia ir atvykau. Žaisti su tokiais vaikinais kaip Rafa. Dabar tai ir gausiu, – po antros pergalės pareiškė R.Federeris. – Džiaugiuosi, kad taip nutiks.“

R.Nadalis prieš akistatą su Rogeriu Federeriu taip pat pademonstravo puikų žaidimą ir 6:3, 7:5 nugalėjo Fernandą Verdasco. 30-metis Ispanijos tenisininkas Indian Velse siekia ketvirto čempiono titulo ir pergalę iškovojo per valandą ir 29-ias minutes.

„Jis turi talentą padaryti taip, kad laibai sudėtingi dalykai atrodo labai lengvai, – apie artėjančią akistatą pareiškė R.Nadalis. – Jis sugeba priimti kamuolį labai anksti. Padavimas ir pirmas smūgis. Tokia taktika jis susikuria sau galimybę daugybei vinerių. Su dviem pirmais smūgiais.“

Daugelis teniso specialistų pripažįsta, kad dviejų legendinių sportininkų akistata aštuntfinalyje gali būti įdomesnė ir už patį finalą.

VIDEO: Rogeris Federeis po dviejų pratęsimų pasiekė pergalę ir kausis su Rafaeliu Nadaliu

Vyrų varžybų trečio rato rezultatai:

(2) Novakas Džokovičius – (31) Juanas Martinas del Potro 7:5, 4:6, 6:1;
(4) Kei Nishikoris – (25) Gilles Mulleris 6:2, 6:2;
(5) Rafaelis Nadalis – (26) Fernando Verdasco 6:3, 7:5;
(9) Rogeris Federeris – (24) Steve’as Johnsonas 7:6 (3), 7:6 (4);
(17) Jackas Sockas (JAV) – (12) Grigoras Dimitrovas 3:6, 6:3, 7:6 (7);
Donaldas Youngas – (14) Lucas Pouille 6:4, 1:6, 6:3;
(15) Nickas Kyrgiosas – (18) Alexanderas Zverevas 6:3, 6:4;
Malekas Jaziris – (WC) Tayloras Fritzas 6:4, 3:6, 6:3;

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius