Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 26

Savaitgalį Vilniuje vyko „Grand Cup Autumn Open“ teniso turnyras

Spalio 21 – 23 dienomis „Teniso erdvės“ uždaruose HARD dangos kortuose Vilniuje vyko teniso turnyras „Grand Cup Autumn Open“.
Vilniuje vyko „Grand Cup Autumn Open“ teniso turnyras
Vilniuje vyko „Grand Cup Autumn Open“ teniso turnyras / Organizatorių nuotr.

Šis turnyras įgauna vis didesnį populiarumą tarp profesionalų bei mėgėjų, kasmet vis didėja ir solidus prizinis fondas.

Šiemet turnyre dalyvavo 96 teniso mėgėjai iš įvairių Lietuvos miestų. Iš viso sužaista 80 rungtynių – daugiau nei 40 visų sutikimų baigėsi trečiame sete, o tai tik įrodo, kad kovos buvo atkaklios ir intriguojančios. Net šešiose rungtynėse turnyro poros turėjo po 5-6 „match point“, bet nelaimėjo susitikimų.

Turnyro nugalėtojų poros net ir stipriai atsilikdamos sugebėdavo sugrįžti į rungtynes iš ypač sudėtingų situacijų. Tarkim, viena pora atsilikdama 1:6 / 1:5 sugebėjo laimėti 1:6 / 7/6 (14:12) / 13:11.

Pagal pajėgumą žaidėjai varžėsi dvejose grupėse: LIGHT (teniso mėgėjai) ir HARD (buvę ir esami profesionalūs teniso žaidėjai bei treneriai). Tarp HARD grupės 16 porų dalyvių buvo tokie garsūs žaidėjai kaip Algirdas Draugelis, Laurynas Antropikas, Gvidas Sabeckis, Aleksas Kolobovas, Jaunius Laurynas, Oskaras Kalinauskas, Augustas Radžiūkynas, I. ir A. Melnikai, Emilis Rusakevičius, Tadas Tarasevičius, Tomas Seliukas, Julius Nenartavičius bei Robertas Vrzesinski.

HARD grupės nugalėtojais tapo Robertas Vrzesinski su partneriu Rimantu Vencevičiumi, finale be sunkios kovos nugalėję Vaidą Bielinį ir Emilį Rusakevičių, trečia vieta po įtemptos kovos atiteko Gvidui Sabeckiui bei Vytautui Matuliauskui, kurie laimėjo prieš Tada Tarasevičių ir Ramūną Žuką. Tuo tarpu LIGHT grupėje, kurioje varžėsi net 32 poros, nugalėtojais tapo Andrius Morkūnas ir Viktoras Gasiūnas, finale nugalėję Tadą Tarasevičių vyr. ir Tomą Čelediną. Trečia vieta atiteko vienam iš turnyro rėmėjų – Dariui Baniui (Grip.lt), kuris poroje žaidė su Mindaugu Simanaičiu.

Tiek žaidėjai, tiek žiūrovai neturėjo kada liūdėti – nuo ankstyvus ryto iki vėlyvaus vakaro vyko įnirtingos kovos aikštelėse bei žiūrovų diskusijos tribūnose. Turnyro dalyviai buvo vaišinami užkandžiais, kaitinosi pirtyse ir mėgavosi „Volfas Engelman Imperial“ gira bei „Delikatus Mili“ alumi.

Akimirkas, įamžintas turnyro metu, galima rasti „Facebook“ paskyrose „Grand cup“ ir „Kauno setas“ bei tinklapyje www.kaunosetas.lt

„Grand cup” turnyro organizatoriai A. N. ir J. K. dėkoja generaliniam rėmėjui: Grip.lt – teniso aikštynų įrengimas ir statyba, taip pat rėmėjams „LEXUS-Kaunas“, „Grand Spa Lietuva“, „Volfas Engelman“, „Neodenta“ – implantologijos ir estetinės odontologijos klinika, „4Office“ – kasečių pildymas, kanceliarinės prekės, spausdintuvų pardavimas bei nuoma, už paramą ir įsteigtus prizus nugalėtojams. Turnyro kamuoliukus parūpino Edvinas Dovydaitis – „Mantis ir Salming“ platintojas Lietuvoje „JDSPORT“.

„Grand Cup“ kolektyvas dėkoja partneriui „LEXUS Taurė“ turnyro organizatoriams bei teniso klubo „Kauno setas“ nariams, prisidėjusiems prie turnyro organizavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius