Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 04 23

Serena Williams: „Labai mėgstu būti pavyzdžiu kitiems“

Pirmoji pasaulio raketė Serena Williams davė itin įdomų interviu padangų gamintojo tinklapiui „Pirelli“. Daugkartinė „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionė papasakojo keletą įdomių istorijų iš savo ilgos karjeros, kuri prasidėjo prieš beveik 20 metų.
Serena Williams
Serena Williams / USA Today Sports
Temos: 1 Serena Williams
DC/Serena Williams
DC/Serena Williams

Daugelio manymu S.Williams yra geriausia visų laikų moterų tenisininkė. Ji yra iškovojusi net 21-ą „Didžiojo kirčio“ trofėjų bei daugeliui moterų yra pavyzdys bei siekiamybė.

Per daugelį karjeros metų ji tapo drąsos bei valios simboliu, tačiau vos pradėjusi karjerą susidūrė su ne vienu rimtu išbandymu.

„Man patinka, kad esu kitokia ir galiu atstovauti įvairovę tenise, – pasakojo amerikietė. – Kai pradėjau karjerą, tai juodaodžių tenisininkių nebuvo tiek daug kaip dabar. Man labai patinka mintis, kad buvau viena iš pirmųjų ir tai manyje sukelia labai daug emocijų. Džiaugiuosi, kad man pavyko tapti įkvėpimu daugeliui jaunųjų sportininkių.

Man patinka būti pavyzdžiu. Atstovauti tai, kuo žmonės nori tapti yra nuostabu. Juokinga, nes aikštėje esu labai rimta, o įvairiuose renginiuose esu įžymybė – linksma bei nuoširdi.

Dievinu savo darbą. Manau, kad žmonės mane mėgsta, nes niekada neapsimetinėju. Aikštėje niekada neslepiu savo emocijų ir tikrosios savęs. Visuomet suprasite kada esu pikta bei matysite kuomet esu nusiminusi. Už visas savo pergales esu dėkinga Dievui ir labai džiaugiuosi savo dabartiniu gyvenimu.

Labai mėgstu meną. Mažai žmonių žino, kad labai mėgstu tapyti, nes tai man leidžia save išreikšti. Taip pat mėgstu muziką bei šokti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius