Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 08

Serena Williams 49-ą karjeros WTA trofėjų iškovojo Čarlstone

Serena Williams antrus metus iš eilės laimėjo WTA serijos „Family Circle Cup“ turnyrą Čarlstone. Pirmą pasaulio raketė finale 3:6, 6:0, 6:2 nugalėjo serbę Jeleną Jankovič.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“ nuotr.

Antro seto pradžioje S.Williams pareiškė, kad jos oponentė per greitai atlieka padavimus. J.Jankovič su tuo nesutiko, tačiau nuo tos akimirkos Serbijos tenisininkė pralaimėjo šešis geimus iš eilės. S.Williams laimėjo 12-a iš 14-os geimų.  

„Po pirmo seto aš atsipalaidavau. – pasakojo 31 metų amerikietė. – Pasakiau sau, kad nusiraminčiau. Jeigu laimėsiu bus gerai, jeigu pralaimėsiu nieko baisaus.“

S.Williams tapo pirmąja moterimi, kuri „Family Circle Cup“ turnyrą laimėjo tris kartus kai čempionatas buvo perkeltas į Čarlstoną 2001 metais. 

Tai 49-as S.Williams laimėtas WTA trofėjus karjeroje. Tik devynios tenisininkės per visą žaidimo istoriją laimėjo 50 ir daugiau trofėjų – Martina Navratilova (167), Chris Evert (154), Steffi Graf (107), Margaret Court (92), Evonne Goolagong-Cawley (68), Billie Jean King (67), Lindsay Davenport (55), Virginia Wade (55) ir Monica Seles (53).

Nuo praėjusių metų grunto sezono pradžios S.Williams iš 75-ių dvikovų laimėjo net 71-ą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius