Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 03 15

Serena Williams kartu su šeima izoliuosis šešioms savaitėms

Turbūt geriausia visų laikų tenisininkė ir tikra moterų žaidimo ikona Serena Williams (WTA-9) kartu su šeima nusprendė imtis papildomų savisaugos priemonių ir karantinuotis šešioms savaitėms.
Serena Williams ir dukrytė Alexis Olympia
Serena Williams ir dukrytė Alexis Olympia / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jau dabar legendine JAV tenisininke vadinama Serena Williams koronaviruso pandemiją išgyvens tik su artimiausiais šeimos nariais – vyru Alexiu Ohanian ir dviejų metų amžiaus dukryte Olympia.

„Kitas šešias savaites praleisime vienatvėje. Būti mama. Būti žmona. Gaminti maistą. Tvarkyti namus. Veido kaukės. Makiažo pamokos. Pranešiu jums, kaip man seksis. Likite sveiki. Tai labai rimta“, – savo instagrame pasidalino Williams.

Nepaisant 38-erių metų amžiaus ir su kiekvienais metais mažėjančio dalyvaujamų turnyrų sąrašo, amerikietė vis dar yra viena pavojingiausių WTA turo tenisininkių – šiuo metu pasauliniame reitinge rikiuojasi devinta.

Šiemet Serena jau spėjo laimėti WTA turnyrą Auklende, tačiau „Australian Open“ trečiajame etape ją netikėtai sustabdė kinė Qiang Wang (WTA-29).

S.Williams paskutinį sykį oficialų mačą žaidė Fed taurėje, kurioje nugalėjo Jeleną Ostapenko, tačiau pralaimėjo kitai latvei Anastasijai Sevastovai.

View this post on Instagram

Mama & Papa.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

23 „Didžiojo kirčio“ trofėjus savo sąskaitoje turinti amerikietė ir toliau bando pasivyti rekordininkę Margaret Court (24).

Priminsime, kad WTA turas, skirtingai nei ATP ir ITF organizacijos, savo veiklos konkrečiam laikui nesustabdė ir gyvena „savaitę iš savaitės“. Be turnyro Majamyje paskelbta, kad varžybos atšauktos Bogotoje ir Čarlstone (balandžio 6-12 d.), taip pat Štutgarte (balandžio 20-26 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius