Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 15

Serena Williams po dešimties metų vėl tapo „Rogers Cup“ nugalėtoja

Toronte vykusiame „Rogers Cup“ turnyre buvo susirinkusios visos 20 geriausių pasaulio tenisininkių, tačiau nugalėtoja tapo 80-a pasaulio raketė – Serena Williams. 29 metų amerikietė po pertraukos sugrįžusi į tenisą tapo antro iš eilės turnyro nugalėtoja. 13-os „Didžiojo kirčio“ turnyrų nugalėtoją finale 6:4, 6:2 nugalėjo Samantha Stosur.
Serena Williams
Serena Williams / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lemiamu tapo pirmo seto devintas geimas. Švieslentėje degė lygus skaičiai – 4:4. Prie padavimų linijos stovėjo S.Stosur. Australijos tenisininkei nepavyko laimėti geimo, S.Williams išsiveržė į priekį ir atgal nesižvalgė. Antrame sete amerikietė pirmavo 5:1.

„Esu sujaudinta. Nesitikėjau, kad viskas taip sėkmingai susiklostys“, – apie sugrįžimą po traumos kalbėjo S.Williams. „Aš tiesiog džiaugiuosi, kad vėl galiu žaisti tenisą.“

„Jeigu norėjau laimėti, turėjau sužaisti geriausiai kaip tik galiu“, – po pralaimėjimo kalbėjo S.Stosur. „Kai rezultatas buvo 4:4, paduodama pirmavau 40:15. Tu niekada nenori pralaimėti savo padavimų, tačiau kai tai nutiko tokioje situacijoje, aš labai stipriai nusivyliau.“

Tai antras S.Williams laimėtas „Rogers Cup“ turnyras. Pirmą kartą ji tai padarė prieš dešimt metų. 2001 metų finale S.Williams nugalėjo Jennifer Capriati. „Aš visada norėjau laikyti šį išskirtinį trofėjų. Jis toks mielas“, – džiaugėsi čempionė.

Tai jau 39-as S.Williams laimėtas WTA serijos titulas. Ji užima trečią vietą tarp aktyvių tenisininkių. Daugiausiai 43-is titulus iškovojo Venus Williams. 41-ą Kim Clijsters.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius