Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2023 10 25

Skausmingas incidentas Vienoje – britų tenisininkas nebaigė mačo dėl traumos

Vienas geriausių Didžiosios Britanijos teniso atstovų Danielis Evansas (ATP-35) dėl potencialiai labai rimtos traumos buvo priverstas pasitraukti iš susitikimo Vienoje vykstančiame ATP 500 serijos turnyre „Erste Bank Open“.
Danielis Evansas
Danielis Evansas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

33-ejų britas pirmajame vyrų vienetų varžybų etape kontroliavo situaciją prieš Frances Tiafoe (ATP-14), kuomet pirmajame sete pirmavo rezultatu 4:1, bet šeštajame geime darydamas judesį į priekį link kamuoliuko pajuto veriantį skausmą blauzdos srityje.

D.Evansas iš karto suprato traumos rimtumą ir pasišokinėdamas ant vienos kojos į kortą iškvietė medikus. Netrukus tapo aišku, kad tenisininkas neturi jokių galimybių pratęsti dvikovą – susitikimo nugalėtoju paskelbtas varžovas.

Britų teniso apžvalgininkas Stuartas Fraseris praėjus kelioms valandoms po incidento pranešė, kad jo tautietis areną paliko tik su ramentų pagalba. Tiesa, atrodo, kad blogiausio scenarijaus išvengti pavyko – trauma nesusijusi su Achilo sausgyslės patempimu ar plyšimu. Galutinė diagnozė paaiškės atlikus išsamesnius tyrimus.

D.Evanso šiame sezone dar laukė Paryžiaus „Masters“ pirmenybės – kitą savaitę vyksiančiose varžybose išvysti britą tikriausiai yra neįmanoma, tačiau britai viliasi, kad tenisininkas bus pasveikęs iki Daviso taurės ketvirtfinalio lapkričio 23-ią dieną prieš Serbijos rinktinę.

Antroji savo šalies raketė šiame sezone iškovojo vieną ATP titulą - tapo stipriausiu tenisininku 500 taškų vertės turnyre Vašingtone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius