Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 01 31

„Sofia Open“ turnyre Ričardas Berankis liko be porininko

Ričardas Berankis pirmą kartą rengiamame „Sofia Open“ turnyre planavo žaisti ne tik vienetų turnyre, bet ir dvejetų varžybose. Lietuvis poroje sutarė žaisti su septinta Prancūzijos teniso rakete Adrianu Mannarino. Tačiau pastarasis atsisakė dalyvauti dvejetų varžybose ir geriausias Lietuvos tenisininkas liko už dvejetų varžybų borto.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

R.Berankio ir A.Mannarino duetas pagal bendrą reitingą buvo penktas „Sofia Open“ dalyvių sąraše. Jiems pasitraukus į turnyrą pateko Gillesas Mulleris iš Liuksemburgo ir Frederikas Nielsenas iš Danijos. 

R.Berankis dalyvaus „Sofia Open“ vienetų turnyre. Pirmame rate lietuvis susitiks su vardinį kvietimą šiose varžybose dalyvauti gavusiu Dimitaru Kuzmanovu. Bulgarijos tenisininkas ATP klasifikacijoje užima 294-ą vietą. 

A.Mannarino žais vienetų varžybose ir pirmame rate kovos su Jevgenijumi Donskojumi iš Rusijos.

Už pergalę pirmame rate tenisininkui atiteks 20 reitingo taškų. Kitame etape lauks akistata su Maleku Jaziriu arba šeštu pagal skirstymą Gillesu Mulleriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius