-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 29

Staigmena: Alberto Ramosas nesunkiai nugalėjo Milošą Raoničių

55-a pasaulio raketė iš Ispanijos Alberto Ramosas per dvi valandas ir 20 minučių nugalėjo aštuntąjį pagal skirstymą Milošą Raoničių. Tai yra vos antroji ispano pergalė prieš pirmojo dešimtuko tenisininką iš 23-ų bandymų. „Roland Garros“ ketvirtfinalyje tenisininkas susitiks su Stano Wawrinkos ir Viktoro Troickio poros nugalėtoju.
Alberto Ramosas
Alberto Ramosas / „Scanpix“/AP nuotr.

Kairiarankis A.Ramosas pirmą kartą pateko į „Didžiojo kirčio“ turnyro ketvirtfinalį. Kelyje link ketvirtojo etapo jis įveikė Horacio Zeballosą, Marco Trungellitį, Jacką Socką, o dabar jau ir M.Raoničių.

Iki šio mačo ispanas prieš pirmojo dešimtuko tenisininkus buvo pralaimėjęs šešis kartus iš eilės, o paskutinį kartą netikėtą pergalę šventė praėjusių metų Šanchajaus varžybose, kai įveikė Rogerį Federerį.

Šį sezoną A.Ramosas ant grunto dangos sužaidė jau 24-is mačus, o laimėjo trylika. Ypatingų rezultatų 2016-ais metais tenisininkas nepasiekė. Geriausiais jo pasirodymais galima vadinti pusfinalį Ekvadoro čempionate bei ketvirtfinalį varžybose Stambule.

M.Raoničius šią savaitę teigė, kad yra vienas labiausiai nuvertinamų pasaulio tenisininkų. Taip pat jis pranešė, kad žolės sezonui ruošis su legendiniu JAV tenisininku Johnu McEnroe, tačiau jo pasirodymas ant grunto baigėsi žymiai anksčiau nei tikėtasi.

Šiame mače Kanados tenisininkas padarė 38-as neišprovokuotas klaidas, kai tuo tarpu jo varžovas suklydo vos 13-a kartų. M.Raoničius pralaimėjo penkias savo padavimų serijas, o varžovą palaužė vos vieną kartą.

Padavimais garsėjantis kanadietis laimėjo 63-is proc. savo pirmųjų padavimų ir atliko septynis neliečiamus padavimus. Jo varžovas iš Ispanijos laimėjo 73-is proc. savo pirmųjų kirčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius