-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 24

Stebuklingu smūgiu išsigelbėjęs C.Alcarazas kausis dėl titulo Barselonoje

Ispanijos teniso sensacija Carlosas Alcarazas (ATP-11) toliau demonstruoja stebuklus korte ir po įspūdingo maratono galiausiai žengė į „Barcelona Open Banc Sabadell“ turnyro finalą.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.

18-metis tenisininkas sekmadienio popietę po net 3 valandas ir 39 minutes trukusio permainingo mūšio 6:7(4), 7:6(4), 6:4 palaužė Alexą De Minaurą (ATP-25).

Australijos tenisininkas, kuris patogiausiai jaučiasi ant greitesnių dangų, šią savaitę Barselonoje demonstravo puikią formą ir ant lėtesnės dangos bei buvo labai arti pirmojo ATP finalo ant grunto.

A.De Minauras dukart antrajame sete padavinėjo mačui, tačiau jei pirmuoju sykiu tenisininkas galėjo kalti pats save, tai antruoju bandymu tikrą stebuklą sukūrė jo oponentas.

Kortų šeimininkas jau buvo prabėgęs kamuoliuką, tačiau sugebėjo persiorientuoti ir pasiųsti jį taip, kad varžovas neturėjo jokių šansų dar vienam smūgiui.

Įsidrąsinęs ispanas pagaliau sumažino neišprovokuotų klaidų skaičių ir ne tik galingais winner'iais, bet ir labai išradingais smūgiais galiausiai patiesė ketveriais metais vyresnį priešininką.

C.Alcarazas šiais metais ATP 500 serijos turnyruose išlieka nepralaimėjęs – triumfavo visuose devyniuose susitikimuose ir apskritai sieks jau trečiojo titulo 2022 metų sezone.

Tiesa, poilsiui laiko jaunuolis beveik neturės – jau už keleto valandų jo laukia didysis finalas prieš savo tautietį Pablo Carreno Bustą (ATP-19).

Pastarasis šiandien užtikrintai 6:3, 6:4 susitvarkė su argentiniečiu Diego Schwartzmanu (ATP-15), o korte užtruko lygiai dviem valandomis mažiau.

Tokia paini situacija susiklostė todėl, nes vakar Barselona skendo lietuje ir pusfinaliai sužaisti nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius