-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 27

„Telia teniso klubų lygos“ atidarymo turnyre – Vilniaus „Briedžių“ triumfas

Savaitgalį Vilniuje praūžė Lietuvos teniso sąjungos (LTS) ir projekto TenisoNamai.lt rengiamos „Telia teniso klubų lygos“ atidarymo turnyras, kuriame susirungė aštuonios komandos iš Vilniaus, Klaipėdos, Panevėžio ir Radviliškio. Iš viso turnyre varžėsi 68 teniso mėgėjai.
„Telia“ teniso turnyro dalyviai
„Telia“ teniso turnyro dalyviai / Organizatorių nuotr.

Lygos atidarymo turnyro nugalėtojais tapo ir bendrovės „Telia“

įsteigtą tūkstančio eurų „Sportland“ čekį laimėjo Vilniaus „Briedžiai“, finalinėje dvikovoje 2:0 nugalėję Klaipėdos „Baltic tennis club“ ekipą. Už antrąją vietą Klaipėdos ekipai atiteko penkių šimtų eurų vertės sportinės aprangos gamintojo „Joma„ prizas.

Trečioji vieta „Telia teniso klubų lygos“ atidarymo turnyre atiteko Klaipėdos „Kogo“ komandai, nugalėjusiai panevėžiečius iš „Aukštaitijos teniso klubo“.

Be šių komandų „SEB arenoje“ vykusiame turnyre dar dalyvavo Vilniaus teniso klubų „Tennis temptation“ ir „Tennis & more“, Radviliškio teniso klubo bei bendrovės „Telia“ komandos.

„Lygos atidarymo turnyras mums buvo svarbus ne tik sporto prasme. „Telia teniso klubų lyga“ yra naujas projektas, kuriuo norime apjungti visos Lietuvos teniso mėgėjus. Džiaugiuosi, kad savaitgalį Vilniuje su jau užsiregistravusių komandų kapitonais ir žaidėjais mums pavyko aptarti komandų komplektavimo, mačų, finalinio turnyro organizavimo ir kitus svarbius klausimus. Dabar svarbiausias mūsų uždavinys – pakviesti kuo daugiau komandų įsilieti į lygos gretas“, – teigia Vytautas Bartulis, projekto TenisoNamai.lt vadovas.

Šiuo metu tęsiasi į „Telia teniso klubų lygos“ varžybas jau užsiregistravo 12 komandų, o registracija tęsis iki balandžio 23 dienos. Gegužės – rugpjūčio mėnesiais į grupes suskirstyti klubai tarpusavio mačų metu išsiaiškins stipriausias grupių komandas. Rugsėjo mėnesį bus surengtas lygos finalo aštuoneto turnyras, kuriame paaiškės 2017 metų „Telia teniso klubų lygos“ čempionai ir prizininkai.

Varžybų organizatoriai, siekdami suvienodinti komandų pajėgumą, nutarė, kad lygoje negali žaisti Lietuvos jaunių ir suaugusiųjų čempionatų, ITF ar ATP organizuojamų profesionalų turnyrų dalyviai, buvę Lietuvos ar kitos šalies Daviso ar Federacijos taurės rinktinių nariai, taip pat aukštus ITF senjorų teniso reitingus turintys žaidėjai.

Beje, „Telia teniso klubų lygos“ atidarymo turnyro metu vyko ir nuotaikingos mini teniso vienetų varžybos, kuriose visi norintys išbandė jėgas kovodami vaikiškais poroloniniais kamuoliukais sumažinto dydžio korte. Bendrovės „Samsung“ įsteigti prizai atiteko turnyro finale žaidusiems „Baltic tennis club“ sielai Tomui Butvilui ir buvusiam Lietuvos Daviso taurės rinktinės nariui Giedriui Vėželiui. Finalinėje dvikovoje T. Butvilas įveikė G. Vėželį rezultatu 2:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius