Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 05

Trečią moterų „Roland Garros“ turnyro ketvirtfinalio porą sudarys čekė ir vokietė

Devintąją atvirųjų Prancūzijos pirmenybių dieną atidarė du moterų varžybų aštuntfinaliai, kuriuose triumfavo po ilgo laiko į „Roland Garros“ ketvirtfinalį sugrįžusi čekė ir karjeros turnyrą žaidžianti vokietė.
Petra Kvitova ir Laura Siegemund
Petra Kvitova ir Laura Siegemund / „Scanpix“ nuotr.

Vienuoliktoji pasaulio ir septintoji turnyro raketė Petra Kvitova centriniame korte neužtruko – vos per 1 valandą ir 25 minutes 6:2, 6:4 sudorojo Kinijos atstovę Shuai Zhang (WTA-39).

Agresyviu puolimu pasižyminti čekė į „Roland Garros“ ketvirtfinalį sugrįžo po aštuonių metų pertraukos. Tai tik antrasis kartas jos karjeroje, kuomet greitų dangų mėgėja Paryžiuje pasiekia šį etapą.

Pagrindinis P.Kvitovos raktas į pergalę – 23 winner'iai, praskrieję pro ganėtinai neparankią oponentę. Iki šio susitikimo tarpusavio akistatose P.Kvitova pirmavo tik 3:2.

Dėl vietos pusfinalyje ji susigrums su dviem metais vyresne, tačiau tik dabar į pirmą „Didžiojo kirčio“ ketvirtfinalį patekusia Laura Siegemund (WTA-66).

32-ejų vokietė 7:5, 6:2 susitvarkė su ispane Paula Badosa Gilbert (WTA-87), kuri prieš keletą metų tuose pačiuose kortuose laimėjo jaunių „Roland Garros“ turnyrą.

Pastaraisiais sezonais įvairių traumų kamuota L.Siegemund pirmą kartą nuo 2017 metų viename turnyre iškovoja keturias pergales iš eilės.

Įdomu tai, kad paskutinį sykį, kuomet jai pavyko tai padaryti, WTA turnyre Štutgarte ji laimėjo čempionės trofėjų.

Sekmadienį paaiškėjo pirmosios dvi "Roland Garros" moterų turnyro ketvirtfinalio poros: Elina Svitolina (WTA-5) žais prieš Nadią Podoroską (WTA-131), o Iga Swiatek (WTA-54) kausis su Martina Trevisan (WTA-159).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius