-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 17

Ukrainos tenisininkė pratęsė savo pasaką Romoje sužaisdama ilgiausią sezono mačą

„Internazionali BNL d'Italia“ pirmenybėse Romoje įvyko tikras teniso maratonas, kuris tapo ilgiausiu šio sezono susitikimu WTA ture.
Anhelina Kalinina
Anhelina Kalinina / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Tik 47-tąją vietą pasauliniame WTA reitinge užimanti Anhelina Kalinina tęsia karjeros pasirodymą Italijos sostinėje. Ukrainietė centriniame korte išgyveno tikrą dramą prieš Beatriz Haddad Maia (WTA-15) iš Brazilijos – pergalė iškovota rezultatu 6:7(2), 7:6(6), 6:3.

Susitikimas truko net 3 valandas ir 41 minutę bei tapo ilgiausia šių metų dvikova WTA ture.

„Nuotaika puiki, tačiau dabar nejaučiu nei kojų, nei rankų. Tikriausiai tai buvo ilgiausiai trukusi dvikova mano karjeroje. Noriu padėkoti savo strategui ir fizinio parengimo treneriui, nes tai nebuvo vien tik mano pergalė. 50 procentų pergalės priklauso man, kita 50 procentų – jiems“, – savo įspūdžiais dalijosi mačo nugalėtoja.

26-erių tenisininkė Romoje žaidžia tik antrą kartą savo karjeroje, o jau antruoju mėginimu čia ji sugebėjo pasiekti savo pirmą WTA 1000 kategorijos pusfinalį.

Kelyje link šio etapo buvo įveikta ne tik 12-tą skirstymą turėjusi brazilė, bet ir 19-oji turnyro raketė Madison Keys bei praeityje „Australian Open“ laimėjusi ir iki ketvirtos pozicijos WTA reitinge užkopusi Sofia Kenin.

Pusfinalyje A.Kalininos varžove bus rusė Veronika Kudermetova (WTA-12), kuri 3:6, 6:3, 6:4 nugalėjo kinę Qinwen Zheng (WTA-21).

Antroji moterų vienetų varžybų pusfinalio pora paaiškės šiandien.

Paula Badosa (WTA-35) iš Ispanijos kausis prieš latvę Jeleną Ostapenko (WTA-20), o geriausia planetos tenisininkė Iga Swiatek (WTA-1) stos į mūšį su Kazachstano atstove Jelena Rybakina (WTA-6).

VIDEO: Anhelina Kalinina vs. Beatriz Haddad Maia | 2023 Rome Quarterfinal | WTA Match Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius