Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 08 26

„US Open“ burtai: Andy Murray susitiks su Lukašu Rosolu

Vimbldono bei olimpinis čempionas Andy Murray pirmame „US Open“ etape susitiks su Čekijos tenisininku Lukašu Rosolu. Čekas labiausiai prisimenamas už tai, kad 2012-aisiais Vimbldone nugalėjo Rafaelį Nadalį, tačiau škoto tarpusavio dvikovose nėra įveikęs nė karto.
Bernardą Tomičių nugalėjęs Andy Murray – Sinsinačio „Masters“ turnyro pusfinalyje
Bernardą Tomičių nugalėjęs Andy Murray – Sinsinačio „Masters“ turnyro pusfinalyje

Tai bus dar vienas mačas tarp tenisininkų, kurie jau buvo tarpusavyje susitikę praėjusių metų turnyre Miuchene. Tuomet škotas nugalėjo Čekijos atstovą ir jam leptelėjo, kad „niekas jo nemėgsta“.

Tarpusavyje tenisininkai yra susitikę du kartus ir abu sykius pergalę šventė A.Murray. Verta paminėti, kad abiejuose mačuose prireikė lemiamo seto.

Pirmą kartą „Didžiojo kirčio“ titulą A.Murray laimėjo būtent Niujorke, o šį kartą britas pateko į tą patį varžybų ketvirtį kaip ir Stanas Wawrinka. Tai reiškia, kad antroji pasaulio raketė pusfinalyje išvengė Rafaelio Nadalio, kuris ten patekęs greičiausiai susidurs su Novaku Džokovičiumi.

A.Murray pergalės atveju susitiktų su Juano Monaco bei Marcelo Granollerso poros nugalėtoju, o vėliau žais su skirstymą turinčiu Gilles'iu Simonu.

Feliciano Lopezas turėtų pasitikti škotą ketvirtame etape, o ketvirtfinalyje turėtų laukti Kei Nishikoris. S.Wawrinka šiame etape greičiausiai kovos su Dominicu Thiemu.

N.Džokovičius pirmame „US Open“ etape susitiks su lenku Jerzy Janowiczu. Pastaruoju metu Lenkijos tenisininką kamavo įvairios traumos, todėl serbas turėtų pergalę iškovoti nesunkiai.

Juanas Martinas Del Potro pirmajame etape susitiks su Diego Schwartzmanu, o antrame rate jo greičiausiai lauks Steve'as Johnsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius