Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 30

„US Open“ čempionatas: kandus klausimas Anai Ivanovič ir Simonos Halep „riestainis“

Geriausia Rumunijos tenisininkė Simona Halep savo startą „US Open“ čempionate pažymėjo "riestainiu". Penktoji pasaulio raketė antradienį pirmame etape 6:0, 6:2 nušlavė belgę Kirsten Flipkens, kuri pasaulio klasifikacijoje užima 56-ą vietą.
Simona Halep
Simona Halep / „Scanpix“ nuotr.

Tam, kad užsitikrintų vietą „US Open“ čempionato antrame etape, S.Halep prireikė lygiai valandos.

Antrame sete penktoji pasaulio raketė taip pat buvo labai arti pergalės 6:0, bet rezultatui esant 5:0 rumunė padarė klaidų, kurios varžovei leido laimėti du geimus iš eilės.

S.Halep Belgijos tenisininkę nugalėjo penktą kartą iš tiek pat galimų. K.Flipkens iš penktosios pasaulio raketės dar nėra pavykę išpešti nė vieno seto.

Į „US Open“ čempionato antrą etapą S.Halep pateko šeštą kartą iš eilės. Vienintelį sykį ji šio etapo nepasiekė debiutuodama turnyre 2010 metais. Pernai ji Niujorke pasiekė pusfinalį.

Už triuškinančią pergalę S.Halep atiteko 45 reitingo taškas ir daugiau nei 77 tūkst. JAV dolerių piniginė premija. Antrame etape rumunė raketes surems su čeke Lucie Safarova (WTA-44), kuri 6:4, 6:4 nugalėjo australę Darią Gavrilovą (WTA-45).

Skaudų antausį turnyro starte patyrė Ana Ivanovič. 31-oji pasaulio raketė 6:7 (4:7), 1:6 neatsilaikė prieš Čekijos tenisininkę Denisą Allertovą.

Po nesėkmės A.Ivanovič netgi sulaukė klausimo, ar kartais nesiruošia baigti karjeros.

„Ne, tikrai ne. Tiesiog privalau suprasti, kodėl tai vyksta, – apie vieną po kitos pasipylusias nesėkmes kalbėjo serbė. – Tai ne pirmas kartas, kai išgyvenu sunku laikotarpį. Labai skaudu nuolat pralaiminėti, nes žinau, kaip aukojausi, kad tapčiau tenisininke.“

Kitus turnyro rezultatus galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius