-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 03

Užtikrintas startas: Simona Halep – antrame Vimbldono etape

Antroji pasaulio raketė Simona Halep Vimbldone startavo užtikrinta pergale. Geriausias Rumunijos tenisininkė pirmadienį 6:4, 6:1 lengvai nugalėjo Naujosios Zelandijos atstovę Mariną Erakovič (WTA-129).
Simona Halep
Simona Halep / „Scanpix“ nuotr.

S.Halep ir M.Erakovič raketes surėmė antrą kartą ir antrą sykį tai padarė „Didžiojo kirčio“ serijos turnyre. Prieš tai tenisininkių dvikova, vykusi pirmame „US Open“ čempionato etape 2015 metais, baigėsi S.Halep pergale po varžovės traumos.

Į antrąjį etapą patekusi 27-erių rumunė pelnė 65 tūkst. eurų ir 70 WTA reitingo taškų. Sėkmingai startavusios S.Halep dabar lauks akistata su brazile Beatriz Haddad Maia, kuri 6:4, 6:2 įveikė britę Laurą Robson.

S.Halep yra viena iš penkių tenisininkių, po Vimbldono čempionato galinčių užimti pirmą WTA reitingo vietą. Tam antroji pasaulio raketė turi pasiekti bent jau pusfinalį.

S.Halep geriausią rezultatą Vimbldone pasiekė 2014 metais, kuomet nusigavo iki pusfinalio.

Į antrąjį Vimbldono etapą taip pat žengė ir po riešo operacijos atsigaunanti amerikietė Madison Keys, kuri 6:4, 6:2 įveikė japonę Nao Hibino. Pernai Londone M.Keys pasiekė ketvirtąjį etapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius