-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 14

Vietinės Romos publikos švilpimais sutiktas danas sugadino šeimininkų vakarėlį

Vos tik žengus į kortą „Masters“ turnyre Romoje sekmadienio popietę Holgeris Rune (ATP-7) atsidūrė tikrame šeimininkų sukurtame pragare.
Holgeris Rune
Holgeris Rune / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Dvikovai dar net neprasidėjus antrajame pagal dydį „Grandstand“ korte įvyko tenise retai sutinkamas atvejis – vietinė publika nusprendė nušvilpti įžengusį Danijos teniso talentą.

Teniso „blogiuku“ pramintas H.Rune galėjo tikėtis prieš jį nusiteikusių šeimininkų jau susitikimui įsibėgėjus, tačiau švilpimas prieš mačą, kuris labiau primena krepšinio arba futbolo rungtynes, šioje sporto šakoje dažnai neužfiksuojamas.

Tokiai aršiai sirgalių reakcijai daugiausiai įtakos turėjo tai, kad kitoje tinklo pusėje stovėjo šalies teniso legenda Fabio Fogninis (ATP-130).

Dvi tikrai įspūdingas pergales Romoje prieš Andy Murray ir Miomirą Kečmanovičių iškovojęs italas šiame susitikime priminė tik savo paties šešėlį ir neturėjo jokių variantų – pralaimėjo 4:6, 2:6.

Jau pirmajame sete aikštingo charakterio 35-erių veteranas prarado savitvardą situacijoje, kurioje nesutiko su bokštelio ir linijų arbitrų sprendimu, jog tenisininko smūgiuotas kamuoliukas skriejo į užribį.

Kortų šeimininkas akimirką atsilikinėjo 1:5, tačiau šokiruojančio smūgio nepataikęs ir patį F.Fogninį prajuokinęs danas leido jam sugrįžti.

Romos publika pradėjo savo šėlsmą, tačiau jis truko neilgai - antruoju bandymu H.Rune padavė setui, o antroje partijoje jau dominavo visiškai.

Aštuntfinalyje jaunojo talento lauks Australijos atstovas Alexei Popyrinas (ATP-77), o ketvirtfinalyje jam projektuojamas mūšis su Novaku Džokovičiumi (ATP-1).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius