Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 07 01

Vimbldone užvirė aistros: idiotas, teismas ir į 18-ą kortą nutrenkta Venus Williams

Įpusėjus Vimbldonui, čempionate pradėjo virti aistros. Štai ketvirtadienį Serbijos tenisininkas Viktoras Troickis teisėjo adresatu paleido neįtikėtiną keiksmų tiradą, o legendinė amerikietė ir penkis kartus Londone triumfavusi Venus Williams išreiškė nepasitenkinimą, kad buvo nutrenkta į aštuonioliktą kortą.
Viktoras Troickis
Viktoras Troickis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Vimbldonas“

Ketvirtadienį vykusioje antrojo Vimbldono etapo dvikovoje V.Troickis po atkaklios kovos 6:3, 3:6, 3:6, 6:2, 3:6 nusileido 36-ą vietą ATP reitinge užimančiam ispanui Albertui Ramosui-Vinolasui. O su pralaimėjimu 27-oji pasaulio raketė iš Serbijos susitaikė sunkiai.

Penktame sete rezultatui esant 5:3 A.Ramosas-Vinolasas atliko padavimą, kuris dvikovoje padėjo tašką. Tačiau V.Troickis nenorėjo sutikti, nes, jo nuomone, varžovo padavimas buvo netikslus. Pykčio apimtas 30-ies metų serbas užsipuolė teisėją.

„Atleisk, bet tu esi idiotas. Aš tau parodžiau, kad kamuoliukas nuskriejo į užribį. Tu išvis nieko šiandien nematei, – pyktį liejo V.Troickis, kai bokštelio teisėjas patikino, jog kamuoliukas nebuvo netikslus. – Pridarei daug purvinų klaidų tiek mano, tiek jo atžvilgiu.“

V.Troickis nebuvo vienintelis, kuriam nepavyko suvaldyti savo emocijų. Penkis kartus Vimbldone triumfavusi V.Williams išreiškė nepasitenkinimą, jog buvo nutrenkta į aštuonioliktą varžybų kortą, ir papostringavo apie lyčių teises.

„Tiesiog noriu moterų ir vyrų lygybės, – teigė V.Williams. – Tai vienintelis dalykas, dėl kurio esu nepatenkinta.“

Galiausiai prie šių dviejų prisidėjo ir Gillesas Simonas. 20-oji pasaulio raketė iš Prancūzijos pliaupiant lietui pagrasė teisėją paduoti į teismą.

„Aš nenoriu žaisti, kai lyja, – antrame sete teisėjui pareiškė G.Simonas. – Jei susižeisiu, paduosiu tave į teismą, tiesą sakant, jei patirsiu traumą, į teismą keliaus visi organizatoriai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius