Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 11 07

„World Tour Finals“ burtuose – lengva grupė Novakui Džokovičiui

Andy Murray ir Novakas Džokovičius jau lapkričio 13-ąją pratęs savo kovą dėl pirmosios vietos ATP pasaulio reitinge. Šią savaitę Londone prasidės baigiamasis „World Tour Finals“ turnyras, o prieš tai buvo ištraukti varžybų burtai. Serbas pateko į vieną grupę su Milošu Raoničiumi, Gaeliu Monfilsu ir Dominicu Thiemu, o prieš juos antroji pasaulio raketė nėra pralaimėjęs nė karto.
Novakas Džokovičius prieš Grigorą Dimitrovą
Novakas Džokovičius prieš Grigorą Dimitrovą / „Scanpix“ nuotr.

A.Murray pateko į grupę, kuri pavadinta Johno McEnroe garbei. Joje rungtyniaus Stanas Wawrinka, kurį škotas yra nugalėjęs 9 kartus iš 16 susitikimų bei Kei Nishikoris (7-2) ir Marinas Čiličius (11-3).

Naujasis ATP reitingo karalius šį sezoną iškovojo 73 pergales ir patyrė 9 nesėkmes. Tai bus devintas jo pasirodyams baigiamajame sezono turnyre. Jokiam britui dar nepavyko laimėti „World Tour Finals“ turnyro bei kalendorinius metus baigti pirmoje reitingo vietoje.

VIDEO: „World Tour Finals“ burtų traukimo ceremonija

N.Džokovičius po 122 savaičių iš eilės reitingo viršūnėje pirmadienį nukrito į antrąją vietą, o Londone bandys iškovoti penktą „World Tour Finals“ titulą iš eilės bei šeštąjį apskritai.

Serbas rungtyniaus Ivano Lendlo grupėje ir nėra pralaimėjęs prieš nė vieną savo varžovą. Jis dėl patekimo į pusfinalį susitiks su Milošu Raoničiumi (7-0), Gaeliu Monfilsu (13-0) ir Dominicu Thiemu (3-0).

N.Džokovičius šį sezoną iškovojo 61 pergalę, patyrė 8 nesėkmės, o pirmoje vietoje pasaulio reitinge metus siekia užbaigti ketvirtą kartą savo karjeroje.

Visi aštuoni tenisininkai atstovauja skirtingoms valstybėms, o I.Lendlo grupės mačai prasidės jau šį sekmadienį. J.McEnroe dvikovos startuos pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius