Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

COVID-19 užbaigė Nyderlandų irkluotojo žaidynes – atvejų skaičius kyla

Penktadienį oficialiai atidarytose Tokijo olimpinėse žaidynėse – dar vienas COVID-19 atvejis. Šį kartą po teigiamo testo rezultato žaidynės baigėsi olandų irkluotojui.
Finnas Florijnas
Finnas Florijnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nyderlandų irklavimo federacija (KNRB) pranešė, jog 21-erių Finnas Florijnas traukiasi iš žaidynių dėl užsikrėtimo koronavirusu.

Olandas penktadienį startavo vienviečių įgulų varžybose ir savo atrankoje tarp šešių irkluotojų liko ketvirtas bei į ketvirtfinalį nepateko.

Vis dėlto F.Florijnas būtų galėjęs varžytis paguodos plaukime šeštadienį ir turėtų antrą šansą žengti tolyn. Tačiau dabar jam teks keliauti ne į Tokijos Jūros mišką, kuriame vyksta irkluotojų kovos, bet į karantiną viešbutyje.

F.Florijnas nėra pirmasis olandas, kuriam nustatytas COVID-19. Prieš tai teigiamų testų rezultatų sulaukė ir vienas personalo narys bei dvi sportininkės – tekvondo atstovė Reshmie Oogink ir riedlenčių sporto žvaigždė Candy Jacobs.

Iš viso Tokijuje per pastarąsias savaites COVID-19 jau užsikrėtė 107 su žaidynėmis susiję asmenys, iš jų – nemaža dalis sportininkų. Vien vakar buvo nustatyta 19 naujų koronaviruso atvejų tarp žaidynių dalyvių – trimis daugiau nei diena anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius