Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Rapšys po atmesto protesto: „Apmaudu, dėl šio starto daug paaukojau“

Danas Rapšys akimirką džiaugėsi ryškiausia savo karjeros pergale, tačiau netrukus sužinojo, kad ji išslydo iš rankų. 24-erių panevėžietis fantastišku greičiu plaukė Pietų Korėjoje vykstančio FINA pasaulio plaukimo čempionato 200 m laisvu stiliumi distancijos finale bei aplenkė visus varžovus, tačiau lemtingas kojos judesys ant bokštelio dar prieš startą palaidojo visas viltis. Lietuvos sportininkas buvo diskvalifikuotas.
Dano Rapšio triumfas ir apmaudas
Dano Rapšio triumfas ir apmaudas / „Scanpix“ nuotr.

„Apmaudu. Daug dirbau vardan šio starto, turėjau labai daug paaukoti ir padaryti, kad pasiekčiau tai, ką turėjau pasiekti. Tikriausiai sujudėjo koja prieš startą. Šis veiksmas jokiu būdu nesuteikė pranašumo prieš kitus sportininkus, aš neįšokau per anksti, tiesiog tikriausiai sujudėjo koja, o tai draudžiama.

Džiaugiuosi pasiekęs geriausią sezono rezultatą pasaulyje. Džiaugiuosi, jog turėjau galimybę kovoti su tokiais varžovais tokio rango varžybose. Kovojau su savimi, ir tai man pavyko.

Džiaugiuosi, jog labai daug žmonių po finišo priėjo ir pasakė, „you are the real champion“. Tie žodžiai man daug ką reiškia. Aš dar grįšiu, stipresnis. Pažadu“, – praėjus porai valandų po lemtingo finišo socialiniame tinkle parašė D.Rapšys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius