Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Scheidt į lemiamą kovą pirmadienį taip ir neišplaukė

Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse buriuotoja Gintarė Scheidt pirmadienį neišplaukė į jūrą. Suplanuotas plaukimas dėl medalių neįvyko dėl prastų oro sąlygų. Jis nukeltas į antradienį.
Gintarė Scheidt
Gintarė Scheidt / Vytauto Dranginio nuotr.

„Laser Radial“ jachtų klasės medalių plaukime lietuvė kol kas užima šeštą vietą.

Jau iš anksto buvo aišku, kad 33 metų lietuvė, Pekino olimpinių žaidynių vicečempionė, šįkart liks be medalio. Per dešimt plaukimų ji surinko 82 vadinamuosius baudos taškus. Nuo trečiąją vietą užimančios airės Annalise Murphy (57 taškai) lietuvę skiria 25 taškai, o per medalių lenktynes šis skirtumas gali sumažėti daugiausia 18 taškų.

„Taip, medalių jau neiškovosime, bet vis dar galime laimėti medalių plaukimą. Teoriškai Gintarė gali pakilti iki ketvirtosios pozicijos, bet gali nukristi ir į aštuntąją. Rankų tikrai nenuleidžiame ir kovosime iki galo“, – finalinio plaukimo išvakarėse teigė G.Scheidt treneris Rokas Milevičius.

2012 metų pasaulio čempionė G. Scheidt, kuri yra ištekėjusi už Brazilijos buriavimo legendos Roberto Scheidto, dalyvauja trečioje savo olimpiadoje. Pekino žaidynėse ji iškovojo sidabro medalį, o Londone užėmė šeštą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius