Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lilly King pasmerkusi Julija Jefimova: olimpinės žaidynės man buvo kaip karas

Rusijos plaukikė Julija Jefimova šeštadienio naktį po paskutinio savo pasirodymo Rio olimpiadoje negailėjo karčių žodžių savo pagrindinei priešininkei šiose žaidynėse amerikietei Lilly King. Rusės teigimu, 19-metė amerikietė yra nesubrendusi ir olimpines žaidynes pavertė karu.
Julija Jefimova
Julija Jefimova / „Scanpix“ nuotr.

Portalui usatoday.com J.Jefimova sakė, kad įtampai tarp amerikiečių ir rusų delegacijų vis kylant, pastarosios devynios dienos jai buvo asmeninis košmaras.

„Tai buvo karas. Tai buvo kaip košmaras. Tai, kad plaukimo programa baigiasi, yra palengvėjimas. nes man patinka varžytis, bet čia jau buvo labiau kaip karas. Tai baisu. Ji jauna, bet ji turėtų suprasti daugiau“, – sakė J.Jefimova.

„Ji [L.King] niekada su manimi nesišnekėjo. Ji pasakė daug dalykų spaudos konferecijose, bet niekada nekalbėjo su manimi (...)L.King yra jauna. Ji kartais nežino, kaip vyksta gyvenimas. Aš tikiuosi, kad ji pasikeis ir pakeis savo požiūrį“, – pridūrė Rusijos plaukikė.

Šeštadienio naktį J.Jefimova plaukė 4x100 m estafetėje. Plaukikė pasirodė sėkmingai, aplenkdama L.King daugiau negu sekunde, bet kitos Rusijos komandos narės nepalaikė tokio pačio tempo ir Rusijos komanda užėmė 6-ąją vietą, likdama be medalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius