Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulės taurės etape Serbijoje finaluose plauks dvi lietuvių valtys

Serbijoje vykstančio pasaulio taurės I etapo pagrindiniuose finaluose Lietuvai sekmadienį atstovaus dvi įgulos, tokią teisę pelniusios dar penktadienį.
Saulius Ritteris ir Mindaugas Griškonis
Saulius Ritteris ir Mindaugas Griškonis / Vytauto Dranginio nuotr.

Tai – porinė dvivietė, kurią irkluoja olimpiniai vicečempionai Saulius Ritteris ir Mindaugas Griškonis, bei Dovydo Nemeravičiaus, Martyno Džiaugio, Rolando Maščinsko ir Aurimo Adomavičiaus porinė keturvietė.

Šeštadienį Belgrade vyko paguodos plaukimai, kuriuose sėkmė lydėjo vieną Lietuvos atstovą – Žygimantą Gališanskį. Jis pirmajame vienvietininkų paguodos plaukime distanciją įveikė per 7 min. 0,97 sek., užėmė trečiąją vietą ir prasimušė į pusfinalį.

Įveikti dar vieno barjero vis dėlto nepavyko – pusfinalio antrajame plaukime lietuvis (7.22,94) liko šeštas ir sekmadienį startuos B finale.

Antrajame paguodos plaukime dalyvavęs Dominykas Jančionis (7,20.98) liko šeštas ir turėjo tenkintis startu C finale. Pastarajame lietuvis liko 5-as (7.24,24) ir rungties galutinėje įskaitoje užėmė 17-ąją vietą.

Moterų paguodos antrajame plaukime turėjo dalyvauti ir dėl vietos finale kovoti Milda Valčiukaitė, tačiau dėl nugaros skausmo olimpinio bronzos medalio laimėtoja starto atsisakė.

Tuo metu porinė dvivietė, kurią irkluoja Armandas Kelmelis ir Giedrius Biliauskas (6,42.27), paguodos plaukime užėmė 3-ąją vietą ir taip pat neprasimušė į A finalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius