-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji Rio ilgapirščių auka – apvogta Milda Valčiukaitė

Lietuvos irkluotoja Milda Valčiukaitė apvogta Rio de Žaneiro olimpiniame kaimelyje. Tai jau nebe pirmas kartas, kuomet sportininkai apšvarinami, kur turėtų to nebūti – olimpiniame kaimelyje. Tai jau patyrė ir Australijos delegacija.
Milda Valčiukaitė ir Donata Vištartaitė
Milda Valčiukaitė ir Donata Vištartaitė / LTOK nuotr.

Irkluotoja M.Valčiukaitė antradienį grįžusi iš treniruotės pasigedo kvepalų ir pinigų sumos, kurios atskleisti nenorėjo. Tačiau tai nemaža suma, kurią sportininkė buvo pasiėmusi išlaidoms Rio.

Apie vagystę iškart pranešta olimpinio kaimelio administracijai, Rio de Žaneiro policijai ir žaidynių organizatoriams. Apie tai žino ir Lietuvos konsulė Brazilijoje.

Sportininkė susikrimtusi, mat neteko nemažos sumos pinigų. Įtariama, kad juos pasisavinti galėjo kambarinė. Sportininkų kaimelyje, skirtingai nei viešbučiuose, nėra mini seifų, į kuriuos galima susidėti vertingus daiktus.

Rio olimpiniame kaimelyje ilgapirščiai jau apšvarino Australijos sportininkus.

Liepos 29-ąją australų pastate kilo gaisras, tad komanda buvo evakuota. Po to pasigesta kelių nešiojamųjų kompiuterių ir trijų specialių marškinėlių, apsaugančių nuo Zika viruso.

Įdomu, kad tai greičiausiai buvo ugniagesiai, mat australų delegacijos vadovė Kitty Chiller teigė mačiusi su australų marškinėliais bėgančius ugniagesius.

Rio de Žaneiro valdžia siekis užtikrinti svečių saugumą, itin sustiprindama policijos ir kariuomenės pajėgas. Pirmąją dieną Rio gatvėse plika akimi matyti daug kareivių su automatiniais ginklais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius