-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po diskvalifikacijos sugrįžusi Julija Jefimova parodė puikų laiką 100 metrų krūtine rungtyje

Dėl diskvalifikacijos už dopingo vartojimą 16 mėnesių jokiose varžybose nedalyvavusi 22 metų rusė Julija Jefimova grįžo į baseiną. Ji laimėjo JAV Kalifornijos valstijoje vykusių „Mission Viejo“ varžybų 100 metrų krūtine rungtį.
Julija Jefimova
Julija Jefimova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Olimpiniame 50 metrų baseine vykusiose varžybose J.Jefimova 100 metrų krūtine atstumą įveikė per 1 minutę 5,89 sek. ir parodė geriausią tik ką prasidėjusio sezono rezultatą.

Viena šios rungties favoričių Jamaikos plaukikė Alia Atkinson šiemet kitose varžybose Orlande (JAV) buvo rungtį įveikusi per 1:06.79 min. 

100 metrų krūtine pasaulio rekordas priklauso lietuvei šios rungties olimpinei čempionei Rūtai Meilutytei. 2013 metų planetos pirmenybėse Barselonoje ji nuplaukė per 1:04.35.

Šį sezoną R.Meilutytė varžybos dar nedalyvavo.

Pastarąjį sykį šioje rungtyje 50 metrų baseine R.Meilutytė varžėsi praėjusią vasarą Nandzinge vykusiose jaunimo olimpinėse žaidynėse, kur su laiku 1:05.39 iškovojo auksą. Rikke Moller Pedersen tą pačią dieną Berlyne tapo šios rungties Europos čempione, tada danė plaukė lėčiau (1:06.23) ne tik už R.Milutytės, bet ir už rusės J.Jefimovos dabar parodytą rezultatą.

Šiuo metu 100 metrų rungties pasaulio ir olimpinė čempionė yra R.Meilutytė. J.Jefimova 2013 m. Barselonoje laimėjo 50 metrų krūtine rungtį, kurioje lietuvė iškovojo sidabrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius