-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 04 03 /12:48

Rėmėjų įvertinimas plaukikams: G.Titeniui – vardinė kepuraitė, D.Rapšiui – automobilis

Giedrius Titenis ir Danas Rapšys sulaukė malonių naujienų iš Lietuvos plaukikus remiančios „Krasta Auto“ bendrovės. Lietuvos plaukimo federacijos partneriai kartu su G.Titeniu išleido riboto tiražo vardinę kepuraitę, o D.Rapšiui įteikė raktelius nuo naujo automobilio. Pastarasis plaukikas neseniai tapo pirmuoju ne tik savo sporto šakos atstovu, bet apskritai Lietuvos sportininku, oficialiai užsitikrinusiu kelialapį į 2016 metų Rio de Žaneiro olimpines žaidynes.
Danas Rapšys
Danas Rapšys / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Pernai automobilį iš rėmėjų gavo ir G.Titenis, tad šiemet bendradarbiavimas su sportininku įamžintas vardine kepuraite. 

Šviesiai mėlynos ir baltos spalvų kepuraitės papuoštos BMW ženklu, užrašu „G.Titenis“ bei sportininko parašu. Kepuraitė išleista 100 vienetų tiražu, ją įsigyti visi norintys BMW salonuose galės už 15 eurų.

Tuo tarpo pirmojo Rio olimpiečio D.Rapšio penktadienį laukė kur kas didesnė dovana – pirmasis priekiniais ratais varomas „BMW 2 Series Active Tourer“ automobilis.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Renginio akimirka
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Renginio akimirka

„Džiaugiuosi patekęs į olimpiadą ir man patikėtu BMW automobiliu. Tai dviejų mano svajonių išsipildymas“, – teigė D.Rapšys, žurnalistų ir kitų svečių akivaizdoje netrukus išbandęs savo naująjį automobilį.

„Danas taip norėjo gauti BMW automobilį, kad man vieną rytą net parašė žinutę, teigdamas, kad yra pasirengęs ir „prisimesti“, jei tik reikės“, – juokdamasis pasakojo Lietuvos plaukimo federacijos prezidentas Tomas Kučinskas.

Ant abiejų priekinių BMW durelių puikuojasi užrašas „Lietuvos plaukimo čempiono automobilis / Plaukikas Danas Rapšys“.

Pauliaus Cuberos nuotr./Klaida ant Dano Rapšio automobilio
Pauliaus Cuberos nuotr./Klaida ant Dano Rapšio automobilio

Žemiau užrašytas geriausias plaukiko laikas 200 metrų nugara rungtyje – 1:57.06 min. Į Rio de Žaneirą D.Rapšys kol kas prasimušė Lietuvos čempionate puikiai nuplaukęs 200 metrų laisvuoju stiliumi – 1.47.39.

Įdomu, kad ant automobilio durelių D.Rapšio pavardė antrą kartą parašyta klaidingai – „Repšys“. Organizatoriai po renginio atsiprašė už klaidą ir pranešė, kad lipduką ant D.Rapšio automobilio ištaisė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius