Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varšuva–Tokijas–Varšuva: šeši lenkų plaukikai parskraidinti namo iš Tokijo

Lenkijos plaukimo federacijos (PZP) prezidentas viešai atsiprašė šešių plaukikų, kurie buvo parsiųsti atgal į tėvynę iš Tokijo dėl administracinių klaidų.
Alicja Tchorz su penkiais Lenkijos plaukikais buvo parskraidinta iš Tokijo
Alicja Tchorz su penkiais Lenkijos plaukikais buvo parskraidinta iš Tokijo / „Scanpix“ nuotr.

Iš viso Lenkija išskraidino į Japoniją 23 plaukikus, tačiau PZP teko atkabinti šešis atletus dėl pasaulio plaukimo federacijos (FINA) taikomų kvalifikacijos taisyklių.

PZP prezidentas Pawelas Slominskis atsiprašė ir tikino suprantantis sportininkų pyktį.

„Aš labai apgailestauju, jaučiuosi liūdnas ir suirzęs dėl šios situacijos, susijusios su mūsų plaukikų kvalifikacija Tokijo žaidynėms, – pranešime cituojamas P.Slominskis. – Tokia situacija įvykti negalėjo, plaukikų reakcijos ir Lenkijos plaukimo federacijos atakos yra suprantamos.“

Lenkijos plaukimo galva teigė, kad klaida įsivėlė nutarus į olimpinę rinktinę įtraukti kuo daugiau sportininkų ir trenerių.

Lenkų žiniasklaida skelbia, kad atgal namo buvo išsiųsti Alicja Tchorz, Bartoszas Piszczorowiczius, Aleksandra Polanska, Mateuszas Chowaniecas, Dominika Kossakowska ir Janas Holubas.

Keli iš šių plaukikų jau aštriai pasisakė socialiniuose tinkluose, o galiausiai PZP buvo pasiųstas viešas laiškas, kuriame reikalaujama dabartinės valdžios atsistatydinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius