Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vengrai griebiasi už galvų: COVID-19 diagnozuotas net 8 rinktinės plaukikams

Vengrijos plaukimo federacijos vadovai – sumišę. Trečiadienį ši organizacija išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad net devyniems plaukimo rinktinės nariams diagnozuotas teigiamas COVID-19 rezultatas.
Boglarka Kapas
Boglarka Kapas / „Scanpix“ nuotr.

Tarp užsikrėtusių – aštuoni plaukikai ir treneris.

Visi devyni sportininkai praėjusį mėnesį praleido treniruočių stovykloje aukštikalnėse. Dauguma jų treniravosi Turkijos mieste Erzurume.

Įdomiausia tai, kad pirmieji testai parodė neigiamus rezultatus, tačiau po trijų dienų, patikrinus visą komandą dar kartą, COVID-19 buvo teigiamas.

Tarp užsikrėtusių yra ir pasaulio bei Europos čempionė 200 metrų peteliške distancijoje Boglárka Kapás. Ji pirmoji paskelbė, kad testo rezultatas buvo teigiamas.

Sužinojusi šią naujieną sportininkė labai susigraudino ir pradėjo lieti ašaras. Pranešama kad merginai prireikė net psichologų pagalbos.

Dėl duomenų apsaugos kitų sportininkų pavardės viešai nepaskelbtos. Yra aišku tik tiek, kad tarp užsikrėtusių dar taip pat yra pasaulio ir Europos čempionatų prizininkai Dominikas Kozma, Richardas Bohusas ir Davidas Horvathas.

Jie taip pat viešai jau prisipažino, kad serga COVID-19 ir pradėjo saviizoliacijos procesą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius