Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vilniuje praūžė tarptautinės vandenlenčių varžybos, pritraukusios būrį žvaigždžių

Vakar Vilniuje, „Wake Way“ vandenlenčių parke, susirinko geriausi Lietuvos ir pasaulio vandenlenčių meistrai (Atrankose dalyvavo 44 sportininkai, iš kurių daugiau 20 – užsieniečiai). Visi jie grūmėsi tarpusavyje, siekdami patekti į jau legendinėmis tapusias „Red Bull Wake2el“ varžybas, kurios vyks birželio 15 dieną Palangoje.
Tarptautinės vandenlenčių varžybos
Tarptautinės vandenlenčių varžybos / Vytauto Dranginio nuotr.

Vienas geriausių Lietuvos vandenlentininkų, Domantas Kazickas, besiruošdamas varžyboms teigė, jog siekdamas patekti į „Red Bull Wake2el“ finalą, atiduos visas jėgas – vakar jis tą įrodė, gaudamas specialų pakvietimą į ateinančio savaitgalio varžybas. Tuo tarpu svečiai iš Australijos stebėjosi, jog Lietuvoje dabar karščiau nei pas juos namuose.

„Red Bull Wake2el” – tai ypatingos vandenlenčių varžybos (kova vyksta vienas prieš vieną), sutraukiančios garsiausius atletus iš viso pasaulio. Būtent šios varžybos įrašė Lietuvą į vandenlenčių pasaulio žemėlapį ir garsina mūsų šalį kasmet vis stipriau.

Jau kelintus metus iš eilės į šias varžybas susirenka sportininkai iš daugiau nei dešimties skirtingų pasaulio šalių (be mūsų kaimynų latvių ir estų, ant vandens buvo galima pamatyti ir atletų iš kitų pasaulio kampelių – Švedijos, Anglijos, Ukrainos, Amerikos, ar net iš tokių tolimų kraštų kaip Brazilija ar Australija).

Vandenlenčių varžyboms abejingi neliko ir Lietuvos pramogų pasaulio atstovai - dainininkė Juste Arlauskaitė-Jazzu su mylimuoju Donatu, daininkas Vaidas Baumila, aktorius Gytis Ivanauskas ar Austėja Jablonskytė.

Vytauto Dranginio nuotr./Juste Arlauskaitė-Jazzu
Vytauto Dranginio nuotr./Juste Arlauskaitė-Jazzu
Vytauto Dranginio nuotr./Vaidas Baumila
Vytauto Dranginio nuotr./Vaidas Baumila

Atrankų rezultatai

Vyrai: Matty Muncey (UK), Kieran Owens (UK), Pedro Caldas (BRAZILIJA), Rien Van Der Pas (VOKIETIJA), Silver Milpak (ESTONIA), Alfie Constable (UK), James Windsor (AUSTRAILIJA), Albin Randow (ŠVEDIJA) , Domantas Kazickas (LIETUVA, WILDCARD)

Moterys: Hodaya Duek (ISRAELIS), Taylor McCullough (JAV), Melanie Staf (ŠVEDIJA), Justine Zonne (LATVIJA), Anita Leina (LATVIJA) , Mari Liis Simon (ESTIJA)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius