Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„7bet – Hockey Punks“ komandą šįvakar Vilniuje egzaminuos Estijos čempionai

Šiandien 20 val. Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ sostinės Pramogų arenoje pradeda Kontinentinės taurės etapą rungtynėmis su Estijos čempionais „Tartu Valk494“.

Komandos vyriausiasis treneris Mindaugas Kieras teigia, kad pasiruošimas turnyrui nė kiek nesiskyrė nuo įprasto ir svarbiausia šiandien bus nepersijaudinti.

„Ateiti reikia į tokias rungtynes būtinai reikia su šviežia galva, nepersikaupus, nes turėjome jau pernai tokią patirtį, kai vienose iš finalo rungtynių perdegiau ir aš ir visa komanda. Bandysime tokių klaidų nedaryti.

Norisi, kad tie žaidėjai, kurie neturi daug tokių rungtynių patirties neapsikrautų savęs ir sužaistų kiek įmanoma laisviau, geriau, tiksliau.”

Vienas „pankų“ lyderių vartininkas Simas Baltrūnas sako, kad jaudulio bus, bet šios rungtynės yra laukiamos.

„Tai yra tarptautinė arena, jaudulio prisideda, bet mes laukiame, kad mus palaikys žiūrovai, kurie pagaliau gali ateiti į areną. Mes atiduosime visas jėgas, kad pasiekti teigiamą rezultatą.

Man tai yra savęs išbandymas, kaip ir mūsų komandai. Ar mes galime patempti tarptautinį lygį ir nugalėti? Žinome, kad jų komandoje (Estijos Tartu „Valk-494“) yra nemažai legionierių iš Rusijos, Latvijos, Ukrainos. Jie pernai laimėjo čempionate 16 kartų ir gal tik porą kartų pralaimėjo. Tai yra gerai apmokyta patyrusi komanda. Bus labai sunku.“

VIDEO: Ledo sezono premjera: „7bet-Hockey Punks“ debiutuoja tarptautiniame turnyre Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius