-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Reed ir S.Ambrulevičius pirmauja dailiojo čiuožimo varžybose Kroatijoje

Kroatijoje vykstančiose „Challenger“ serijos dailiojo čiuožimo varžybose „Golden Spin of Zagreb“ šokėjai ant ledo Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius pirmauja po ritminio šokio.
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lietuvai atstovaujanti pora surinko 75,81 taško ir lenkia viskas kitas 13 porų.

Antrąją vietą kol kas užima amerikiečiai Kaitlin Hawayek ir Jean-Luc Baker su 74,60 taško, kuriems mūsų šokėjai nusileido pasaulio „Grand Prix“ etape Sočyje (Rusija).

Trečioje vietoje – rusų duetas Elizaveta Šanajeva ir Devidas Narižnijus su 70,59 taško.

Armėnų pora, kuriems A.Reed ir S.Ambrulevičius šiemet spalį pralaimėjo Vengrijoje vykusiose tarptautinėse dailiojo čiuožimo varžybose „Budapest Trophy“, užima 4 vietą (70,57 taško).

„Challenger“ varžybos yra tik viena pakopa žemiau už pasaulio „Grand Prix“ etapus, pažymi Lietuvos čiuožimo federacija (LČF).

Lietuvos pora taip pat dar sykį pagerino savo sezono rezultatą, pasiektą pasaulio „Grand Prix“ etape Sočyje – 71,43 taško. Naujasis poros ritminio šokio rekordas yra geresnis ir už pasirodymą pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate, kuriame A.Reed ir S.Ambrulevičius užėmė 15 vietą nei pelnė Lietuvai kelialapį į Pekino žiemos olimpines žaidynes.

LČF priduria, kad šokėjai ant ledo šioms varžyboms ruošėsi Lietuvoje, o mūsų porai labai padėjo ne vienerius metus su jais bendradarbiaujantis žinomas choreografas Gintaras Svistunavičius.

Šeštadienį Zagrebe porų lauks laisvoji programa. Ją, kaip varžybų lyderiai, A.Reed ir S.Ambrulevičius atliks patys paskutiniai.

Kroatijoje ir visose kitose varžybose amerikietė A.Reed kartu su S.Ambrulevičiumi šoka atstovaudami Lietuvai, bet dalyvauti olimpiadoje su mūsų šalies vėliava jie negali, todėl amerikietė antrą sykį kreipėsi į Prezidentūrą su prašymu suteikti jai Lietuvos pilietybę išimties tvarka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius