Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antrose rungtynėse „Balticos“ ledo ritulininkai po atkaklios kovos nusileido „Platina-Kišiniov“

Sekmadienį (rugsėjo 7 d.) ledo ritulio klubas „Baltica“ žaidė antrąsias jaunimo ledo ritulio lygos MHL sezono rungtynes prieš „Platina-Kišiniov“ ekipą ir pralaimėjo jas rezultatu 1:2. Šeštadienį šių komandį dvikovoje Lietuvos ekipa buvo stipresnė 7:4.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / HC „Baltica“ nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Antrose rungtynėse prieš tą pačią ekipą lietuvių vartus vėl gynė V.Kuzminas. Pirmojo kėlinio pradžioje komandos apsikeitė keliomis pavojingomis atakomis. Jau 16-ą minutę esant lygiam žaidėjų skaičiui aikštėje šeimininkus į priekį išvedė Aleksandras Tsukanovas (A.Fiščevas).

Antrojo kėlinio pradžioje (27 min.) prasižengė  K.Isaevas, tačiau svečiams nepavyko išnaudoti žaidėjų persvaros. Paskutinę kėlinio minutę tikslų perdavimą atliko moldavas M.Franekas, o sėkmingai ataką užbaigė R.Nekliudovas ir svečiai išlygino rezultatą – 1:1).

Trečiojo kėlinio pradžioje „Platina-Kišiniov“ perėmė iniciatyvą, o 43-ią minutę įvartį pelnė M. Koutnikas (Z.Grouda, M.Arbašin). „Baltica“ padidino žaidimo tempą ir intensyviai atakavo, tuo tarpu varžovai lietuvius bandė stabdyti pražangomis. Už kojos pakišimą baudas gavo A.Devičius ir J.Priškinas, o aikštėje įtampa išaugo ir likus trims minutėms iki kėlinio pabaigos, įvyko grumtynės. Už grubumą iš aikštės pašalinti du „Balticos“ žaidėjai, S.Šostakass ir L.Rimjanass bei vienas svečių žaidėjas - M.Dilevka. „Baltica“ ir toliau aktyviai rengė atakas, tačiau įvarčių pelnyti nebepavyko.

Likus minutei iki kėlinio pabaigos, aistros pasiekė aaukščiausią tašką - už muštynes pašalintas lietuvių žaidėjas E.Kamolinšas ir moldavas R.Nekliudovas. 

Rungtynių statistika:

„Baltica“ (Lietuva) – „Platina-Kišiniov“ (Moldova) – 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)

Įvarčiai:

Baltica: 16 min. A. Tsukanov – 1:0,
Platina: 40 min. R. Lošak -1:1,
Platina: 43 min. M. Koutnik – 1:2.

Baudos minutės: 20:20.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius