Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dar vienas žingsnis link Stenlio taurės: Dainiaus Zubraus klubas vėl laimėjo

Dainius Zubrus artėja link savo svajonės. „San Jose Sharks“ ledo ritulininkai namuose 3:0 sutriuškino „St.Louis Blues“ ir Vakarų konferencijos finale išsiveržė į priekį – 2:1.
Dainius Zubrus
Dainius Zubrus / „Scanpix“ nuotr.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė 22-ejų metų čekas Tomašas Hertlas (15:53 ir 46:09), vieną pridėjo suomis Joonas Donskoi'us (31:44).

Susitikimo didvyriu tapo „Sharks“ klubo vartų sargas Martinas Jonesas, atrėmęs visus 22 svečių metimus ir antrą kartą iš eilės, trečią sykį šio sezono atkrintamosiose varžybose bei penkioliktą karjeroje nepraleidęs įvarčio į ginamus vartus.

„Blues“ komandos vartininkas Brianas Elliotas atrėmė 11-a šeimininkų metimų iš 14-os ir 47-ą minutę buvo pakeistas, o per likusį laiką Jake'as Allenas atrėmė dar du varžovų smūgius.

D.Zubrus aikštėje praleido beveik 12 minučių (11:48), kartą smūgiavo į vartus, atliko 6 jėgos veiksmus ir išvengė baudos minučių.

Ketvirtosios serijos rungtynės šeštadienį vėl bus žaidžiamos San Chosėje, kur „Sharks“ komanda šio sezono atkrintamosiose varžybose iškovojo jau šešias pergales iš eilės

VIDEO: Trečiosios serijos rungtynės

Pirmąjį serijos susitikimą svečiuose „Sharks“ komanda pralaimėjo 1:2 (1:1, 0:1, 0:0), o antrajame šventė pergalę 4:0 (1:0, 1:0, 2:0).

Per šešis mačus atkrintamosiose varžybose puolėjas iš Lietuvos aikštelėje praleido 1 valandą ir 13 minučių (72 min. 56 sek.), per kurias įmušė įvartį, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo 3 varžovų metimus ir išvengė baudos minučių.

38-erių metų D.Zubrus reguliariajame sezone per 50 mačų savo ekipai pelnė 3 įvarčius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus bei surinko 20 baudos minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius