Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ledo ritulio čempionato bronza – Šiaulių „Ledo linijai“

Nacionalinės ledo ritulio lygos didžiojo finalo ketverte rungtynėse dėl trečiosios vietos Elektrėnų ledo rūmuose sekmadienį Šiaulių „Ledo linija“ atsitiesė po šeštadienio pralaimėjimo 0:7 pusfinalyje su Kaliningrado „Delovaja Rus“ (Rusija) komanda. Šiauliečiai kovoje dėl bronzos medalių 10:1 (1:0, 8:1, 1:0) nugalėjo Kauno „Baltų ainius“.
„Baltų ainių“ ir  „Ledo linijos“ mačas
„Baltų ainių“ ir „Ledo linijos“ mačas / R.Mikalkevičiūtės nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Šiaulių klubas žiūrovų ilgai nekankino. Jau antrąją minutę po varžovų klaidos prie savųjų vartų, Ernoldas Baltaragis, sulaukęs perdavimo iš už vartų, pasiuntė ritulį į varžovų vartus (01:22). Ir vėliau „Ledo linija“ spaudė kauniečius, o antrasis įvartis krito po gražios kombinacijos – daugumoje pasižymėjo Vladimiras Parchomenka (19:21).

Antrajame kėlinyje „Ledo linija“ pradėjo triuškinti varžovus. Šiauliečiai padidino persvarą iki trijų įvarčių - po Artūro Blažinsko smūgio (24:24), o netrukus dar vieną įvartį pridėjo šiaulietis E.Baltaragis (25:36). Penktąjį įvartį pasiekė Einaras Trankalis (27:36). Po šio įvarčio žaidimas tapo atviras ir abi komandos nuolat grasino varžovų vartams.

Toks žaidimas davė vaisių kauniečiams, kurie po gražios kombinacijos sušvelnino skirtumą iki 1:5 (Dovydas Žiūkas, 28:55). Tačiau net ir po vartininko keitimo įvarčiai ir toliau krito į kauniečių vartus. Dukart pasižymėjo Elvijus Trankalis (32:08, 36:57), kėlinio pabaigoje dar po vieną įvartį pridėjo E.Baltaragis (38:30) ir A.Blažinskas (39:23).

Trečiajame kėlinyje šiauliečiai tęsė žygį apdovanojimų link ir jau dešimtajį komandos įvartį išnaudojęs kiekybinę persvarą pelnė V.Parchomenka (49:50).

„Baltų ainiai“ – „Ledo linija“ 1:10 (0:1, 1:8, 0:1).

„Baltų ainiai“: Dovydas Žiūkas 1 įvartis.

„Ledo linija“: E.Baltaragis 3, A.Blažinskas, E.Trankalis, V.Parchomenka po 2, E.Trankalis po 1 įvartį.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius