Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvos jaunimo rinktinė krito prieš Estiją

Penktadienį Lietuvos jaunimo ledo ritulio rinktinė Kauno ledo rūmuose 3:8 nusileido Estijos bendraamžiams. Lietuviams tai buvo antroji nesėkmė, o estai iškovojo antrąją pergalę.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Hockey.lt nuotr.

Rungtynės lietuviams prasidėjo nesėkmingai. Jau ketvirtąją rungtynių minutę Davidas Timofejevas daugumoje pasiuntė ritulį į Danieliaus Vavilavo ginamus vartus (03:28, rez. perd. Erikas Potsinakas,Velja Rico-Marderis).

Antrajame kėlinyje estai surengė itin sėkmingą atkarpą vos per 10 sekundžių dukart pasiųsdami ritulį į vartus. Pirmasis pasižymėjo ErikasPotsinokas (23:45, rez. perd. M.Potsinokas), o vėliau tikslūs buvo Gasperas Kleinas (23:54, rez. perd. Erikas Levainenas, Maksimas Tsaltsenas) bei Niklasas Sildre (38:27, rez. perd. E.Nevolainenas, Danielis Mattekas).

Kėlinio pabaigoje Dovydui Laimučiui pavyko pataisyti komandos draugo mestą metimą ir atidaryti savo komandos įvarčių sąskaitą (38:39, rez. perd. Matas Čyvas, Marijus Dumčius), bet kėlinio pabaigoje estams pavyko dar du kartus pasiųsti ritulį į vartus. Įvarčiais pasižymėjo dukart tikslus buvęs Maksimas Lovkovas (39:00, rez. perd. M.Postsinokas, E.Postsinokas, 39:45, rez. perd. M.Postsinokas, E.Postsinokas).

Prasidėjus trečiajam kėliniui estai pasižymėjo dar du kartus. „hat-tricką“ pelnė M. Lovkovas (41:49, rez. perd. Kevinas Reinsalu, Maksimas Turovskis), o Nikita Stepanovas pelnė savo pirmąjį įvartį (42:22)

Itin nemalonų rezultatą lietuviams pavyko sušvelninti įgijus galimybę žaisti formatu penki prieš tris. Iš pradžių dvigubą daugumą metimu į viršutinį vartų kampą realizavo Marijus Dumčius (46:27, rez. perd. Paulius Grybauskas), o netrukus tokiu pačiu formatu ritulį į vartus vienu lietimu pasiuntė Ilja Michalevičius (47:36, rez. perd. D. Laimutis, P. Grybauskas).

Per likusią rungtynių dalį rezultatas nepakito ir estai šventė įtikinamą pergalę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius