Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvos ledo ritulio čempionai Vilniuje priima legendinį Rygos „Dinamo“ klubą

Ketvirtadienį OHL Baltijos ledo ritulio lygos pirmenybėse Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ namuose priima legendinio Rygos „Dinamo“ klubo atstovus, praneša Lietuvos ledo ritulio čempionų klubas.
Vilniaus „7bet – Hockey Punks“
Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ / Klubo nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Praėjusią savaitę „pankai“ Vilniuje įspūdingose rungtynėse po pratęsimo ir baudinių serijos palaužė iš Latvijos jaunųjų talentų sudarytą Rygos HS „Riga“ komandą.

Ši dvikova ypatinga tuo, kad sostinės klubui dėl ligos negalėjo padėti lyderis Tadas Kumeliauskas. Taip pat dėl ligų rungtynes praleido ir daugiau žaidėjų – legionierius iš Ukrainos vartininkas Sergii Pysarenko, puolėjas Martynas Miliūnas.

Tačiau „7bet – Hockey Punks“ rado kitus lyderius. Geriausiu „pankų“ žaidėju buvo pripažintas Dino Mukovozas, vartus gerai gynė Artūras Pavliukovas. Išsiskyrė taip pat ir du įvarčius per pagrindinį rungtynių laiką bei vieną baudinių serijoje pelnęs komandos veteranas Edgaras Rybakovas. Jis apie apie rungtynes kalba atsargiai.

„Visada smagu žaisti prieš gero lygio priešininką. Ruošiamės rungtynėms įprastai – atidirbinėjame savo derinius. Žinome, kad neseniai pasistiprinęs ir taip galingas priešininkas nenorės mums nusileisti. Iš savo pusės privalome žaisti kovingai ir pradžiuginti mūsų visus ateinančius fanus bei ledo ritulio mylėtojus“, – teigė E.Rybakovas.

Kalbėdamas apie šį sezoną rekordiškai daug žiūrovų sutraukusią dvikovą (rungtynes stebėjo beveik 1800 žiūrovų) su HS „Riga“ E.Rybakovas atkreipė dėmesį būtent į sirgalių palaikymą.

Klubo nuotr./Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ sirgaliai
Klubo nuotr./Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ sirgaliai

„Buvo smagios rungtynės. Nebuvome pilnos sudėties, tačiau vykdėme trenerio planą, išnaudojome savo progas ir pasiekėme mums norimą rezultatą. Labai norėjosi pradžiuginti vos ne pilnai areną užpildžiusius mūsų fanus. Mums sėkminga baudinių serija gavosi visiems kaip desertas“, – džiaugėsi E.Rybakovas.

Ketvirtadienio rungtynių pradžia „Pramogų arenoje“ – 19 val. 30 min. Bilietus galima įsigyti www.hockeypunks.lt arba arenos kasoje prieš rungtynes. Siekiant išvengti stovėjimo eilėse organizatoriai rekomenduoja atvykti anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius