Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Penktasis iš eilės Dainiaus Zubraus ekipos pralaimėjimas NHL reguliariajame sezone

Penktą nesėkmę iš eilės NHL reguliariojo sezono rungtynėse patyrė ir į keturioliktąją vietą Rytų konferencijoje nukrito Dainiaus Zubraus atstovaujamas „New Jersey Devils“ (11/22, 28 tšk.) klubas, namuose 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) turėjęs pripažinti vienuoliktojoje pozicijoje Rytų konferencijoje esančios „Ottawa Senators“ (13/18, 32 tšk.) pranašumą.
„Devils“ ledo ritulininkai
„Devils“ ledo ritulininkai / „Scanpix“/AP nuotr.

Tai buvo šeštasis Naujojo Džersio ekipos pralaimėjimas per septynis paskutiniuosius mačius, o 36-erių metų lietuvis dėl kojos traumos praleido jau penktąsias iš eilės savo klubo rungtynes reguliariajame sezone.

Abu įvarčius nugalėtojams įmušė Kyle'as Turrisas (2:47 ir 59:59), o „Senators“ vartininkas Craigas Andersonas atrėmė visus 34 arenos šeimininkų metimus bei trečią kartą šiame sezone ir 29-ąjį per visą karjerą NHL į savuosius vartus nepraleido nė vieno įvarčio.

„Devils“ vartininko Cory Schneiderio sąskaitoje – 14 atremtų varžovų metimų.

Kitose trečiadienio NHL reguliariojo sezono rungtynėse „Minnesota Wild“ ekipa po pratęsimo 2:3 (1:2, 0:0, 1:0, 0:1) pralaimėjo „Boston Bruins“ komandai, o „Vancouver Canucks“ klubas 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) turėjo pripažinti „Dallas Stars“ ledo ritulininkų pranašumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius